Ονειροκριτης Ψάρια - Ψαράς, όνειρο Ψάρια - Ψαράς

Ψάρια - Ψαράς

(18 ψήφοι)

Το ψάρι και το ψάρεμα είναι πολύ καλό προμήνυμα στα όνειρα.

Αισθηματικά: Εάν δείτε πως ρίχνετε δίχτυα και πιάνετε ψάρια, να ξέρετε πως όλα τα προσωπικά σας ζητήματα θα εξελιχθούν ομαλά και όπως εσείς, τα θέλετε. Αν ψαρεύετε με καλάμι και αγκίστρι, τότε θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας και θα ευτυχήσετε με τον άνθρωπό σας. Είστε πολύ τυχεροί, είναι πολύ ευνοϊκό σημάδι. Γενικά τα ψάρια κάθε είδους στο όνειρο και ΟΙ άνθρωποι της θάλασσας είναι πολύ τυχερά σύμβολα. Μην ανησυχείτε για τίποτα.

Υγεία: Το ψάρι στο όνειρο, δεν προμηνύει τίποτα άσχημο για την υγεία σας. Όλα είναι μια χαρά, Αν είστε άρρωστοι, θα αναρρώσετε σύντομα.

Επαγγελματικά: Μικρά ψάρια στο όνειρο, σημαίνουν λίγα κέρδη, μεγάλα ψάρια σημαίνουν πολλά κέρδη. Γενικά τα ψάρια σημαίνουν καλά οικονομικά και πρόοδο επαγγελματική. Μόνο αν ονειρευτείτε ψόφια και σάπια ψάρια θα στενοχωρηθείτε λιγάκι. Προφυλαχτείτε από κακούς συνεργάτες και επικίνδυνες συναλλαγές. Οι ταλαιπωρίες όμως αυτές θα είναι παροδικές.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 11890 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Ψ

Σελίδα 1Ψάθα (πατώματος) έως Ψωμί σίκαλης

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ψάρια - Ψαράς

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.