Ονειροκριτης Χρώματα, όνειρο Χρώματα

Χρώματα

(60 ψήφοι)

Το όνειρο ερμηνεύεται ανάλογα με το χρώμα που βλέπετε.

Αισθηματικά: Το χρώμα του έρωτα, του πάθους, της αγάπης, του γρήγορου, της έντασης αλλά και του θυμού είναι το κόκκινο, Αποχρώσεις του κόκκινου, σημαίνουν πιο ήπια συναισθήματα. Το χρώμα της απογοήτευσης, της θλίψης και της μελαγχολίας είναι το κίτρινο, που σημαίνει άγχος και ταραχή. Το γαλάζιο σημαίνει ηρεμία οικογενειακή και προσωπική. Σημαίνει επίσης ανάταση ψυχική και βοήθεια από τους δικούς σας. Το πράσινο χρώμα είναι η αναπτέρωση της ελπίδας σας και η αυτοπεποίθησή σας. Το λευκό πάντα είναι η αγνότητα, η χαρά και η ευτυχία ενώ το μαύρο σημαίνει στενοχώρια, θλίψη, πόνο και βαθιά απογοήτευση.

Υγεία: προσέξτε την υγεία σας αν ονειρευτείτε μαύρα πράγματα και μαύρο περιβάλλον. Φροντίστε και για την υγεία των δικών σας και προστατέψτε τους.

Επαγγελματικά: Εάν ονειρευτείτε χρυσό χρώμα, να ξέρετε πως είστε πολύ τυχεροί άνθρωποι και όλα θα πάνε καλά για σας. Το ασημένιο, σημαίνει δικαστήρια και διαπραγματεύσεις σκληρές.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 30136 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Χ

Σελίδα 1Χαλάζι έως Χορτολίβαδο

Σελίδα 2Χορωδία έως Χωρισμός

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Χρώματα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.