Ονειροκριτης Χορός, όνειρο Χορός

Χορός

(26 ψήφοι)

Είναι πολύ καλό προμήνυμα.

Αισθηματικά: Ο χορός και μάλιστα ο αισθησιακός με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει δυνατό έρωτα, με κατάληξη το γάμο. Αν είστε παντρεμένοι, να περιμένετε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές και ήρεμη ζωή. Ο δυνατός και γρήγορος χορός, κατά τον οποίον ιδρώνετε και διασκεδάζετε, σημαίνει έντονα αισθήματα. Τα πάθη όμως ποτέ σχεδόν δεν έχουν αίσιο τέλος. Γενικά, πάντως η καλή σας διάθεση στο όνειρο, προμηνύει ευχάριστη ζωή και απολαύσεις.

Υγεία: Προσέξτε την υγεία σας, αν ονειρευτείτε πως χορεύετε και δεν μπορείτε να ανασάνετε ή ιδρώνετε και αισθάνεστε δυσφορία. Απευθυνθείτε στους ειδικούς για ότι προκύψει.

Επαγγελματικά: Ο χορός είναι σημάδι επιτυχίας και ανόδου επαγγελματικής. Θα διακριθείτε στον τομέα σας και θα προοδεύσετε. Προσέξτε λίγο αν ο χορός που χορεύετε εσείς ή οι άλλοι, είναι μελαγχολικός ή βλέπετε κόσμο να κλαίει χορεύοντας. Παιδάκια που χορεύουν, σημαίνουν επιτυχίες παντού.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 15581 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Χ

Σελίδα 1Χαλάζι έως Χορτολίβαδο

Σελίδα 2Χορωδία έως ΧωρισμόςΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Χορος
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Χορος
Ονειρα Χορος
Oneirokritis Choros

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Χορός

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.