Ονειροκριτης Χορός, όνειρο Χορός

Χορός

(27 ψήφοι)

Είναι πολύ καλό προμήνυμα.

Αισθηματικά: Ο χορός και μάλιστα ο αισθησιακός με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει δυνατό έρωτα, με κατάληξη το γάμο. Αν είστε παντρεμένοι, να περιμένετε ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές και ήρεμη ζωή. Ο δυνατός και γρήγορος χορός, κατά τον οποίον ιδρώνετε και διασκεδάζετε, σημαίνει έντονα αισθήματα. Τα πάθη όμως ποτέ σχεδόν δεν έχουν αίσιο τέλος. Γενικά, πάντως η καλή σας διάθεση στο όνειρο, προμηνύει ευχάριστη ζωή και απολαύσεις.

Υγεία: Προσέξτε την υγεία σας, αν ονειρευτείτε πως χορεύετε και δεν μπορείτε να ανασάνετε ή ιδρώνετε και αισθάνεστε δυσφορία. Απευθυνθείτε στους ειδικούς για ότι προκύψει.

Επαγγελματικά: Ο χορός είναι σημάδι επιτυχίας και ανόδου επαγγελματικής. Θα διακριθείτε στον τομέα σας και θα προοδεύσετε. Προσέξτε λίγο αν ο χορός που χορεύετε εσείς ή οι άλλοι, είναι μελαγχολικός ή βλέπετε κόσμο να κλαίει χορεύοντας. Παιδάκια που χορεύουν, σημαίνουν επιτυχίες παντού.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 15989 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

1 σχόλιο

  • προτιμώ να παραμείνω ανώνυμη 06 Απριλίου 2011 Γράφτηκε από προτιμώ να παραμείνω ανώνυμη

    Πιστεύω ότι η ερμηνεία ενός ονείρου είναι καθαρά προσωπική διαφορετικά μεταφράζει ο ανθρώπινος εγκέφαλος το κάθε
    σύμβολο ή εικόνα που δέχεται μέσω του ονείρου,γιατί οι ανθρωποι έχουν διαφορετικές εμπειρίες μεταξύ τους ,οπότε και η γλώσσα των ονείρων διαφοροποιείται.Για μένα ας πούμε ο χορός σημαίνει ότι θα περάσω μια στενοχώρια ή ταλαιπωρία..Πρέπει λοιπόν να ανακαλύψουμε τον προσωπικό μας μεταφραστή μελετώντας προσεκτικά τα όνειρα που έχουμε δει πως μας βγαίνουν γιατί τα σύμβολα τους επαναλαμβάνονται κατά τη διάρκεια της ζωής μας.

    Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Χ

Σελίδα 1Χαλάζι έως Χορτολίβαδο

Σελίδα 2Χορωδία έως Χωρισμός

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Χορός

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.