Ονειροκριτης Φαρμακείο, όνειρο Φαρμακείο

Φαρμακείο

(12 ψήφοι)

Το όνειρο αυτό σχετίζεται με τα θέματα της υγείας σας.

Αισθηματικά: Η επίσκεψη σε φαρμακείο και τα φάρμακα σημαίνουν πίκρες και στενοχώριες. Αν σας δίνουν φάρμακο, θα σας στενοχωρήσουν. Αν δίνετε εσείς σε κάποιον φάρμακο, σημαίνει πως θα πικράνετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υγεία: Η θέα του φαρμακείου, των φαρμάκων ή του φαρμακοποιού, σημαίνει πάντα προβλήματα με την υγεία σας από μικρά και ασήμαντα μέχρι πολύ σοβαρά με μοιραία κατάληξη. Προσέξτε πολύ και απευθυνθείτε στους ειδικούς με το παραμικρό σύμπτωμα.

Επαγγελματικά: Ούτε για τα επαγγελματικά σας είναι καλό αυτό το όνειρο. Τα φάρμακα και τα φαρμακεία προμηνύουν αποτυχία και προβλήματα. Μόνο αν δείτε πως είστε φαρμακοποιός, μπορεί να είναι πιο ευνοϊκό.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 10111 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Φ

Σελίδα 1Φαγούρα έως Φρόνηση

Σελίδα 2Φρούριο έως Φωτογραφική μηχανή

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Φαρμακείο

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.