Ονειροκριτης Φίδι, όνειρο Φίδι

Φίδι

(62 ψήφοι)

Το φίδι στον ύπνο σας είναι πολύ κακό σημάδι. Σημαίνει εχθρούς και άπιστους συντρόφους.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε πως σας κυνηγά φίδι, να ξέρετε πως άνθρωποι που πιθανόν να θεωρείτε πως είναι φίλοι σας επιβουλεύονται τη θέση σας και την τύχη σας και προσπαθούν να σας βλάψουν. Υπάρχουν αντίζηλοι που ζητούν ευκαιρία να παρασύρουν το σύντροφό σας. Αν το φίδι του ονείρου, σας δαγκώσει και μάλιστα αν είναι και δηλητηριώδες, να περιμένετε μεγάλα προβλήματα. Χωρισμός, τσακωμοί, διαζύγια, οικογενειακές φασαρίες είναι μερικά από αυτά, Εάν ονειρευτείτε πως τελικά καταφέρατε να σκοτώσετε το φίδι, θα απαλλαγείτε κάποια στιγμή από όλη αυτή την καταστροφή και ίσως συνέλθετε. Το όνειρο είναι ακόμη πιο άσχημο αν τα φίδια είναι πολλά μαζί, αν βρίσκονται μέσα στο σπίτι σας και αν είναι μαύρα.

Υγεία: Το φίδι στον ύπνο σημαίνει αρρώστια, σωματική και ψυχική, Αν είναι δε πολλά φίδια μαζί και πατάτε επάνω τους προσέξτε πολύ. Προσέξτε την υγεία σας καθώς και την υγεία των δικών σας.

Επαγγελματικά: Τα πράγματα στα επαγγελματικά σας είναι πολύ άσχημα αν ονειρευτείτε φίδι, διότι το φίδι σημαίνει εχθρό, ανταγωνιστή και μάλιστα φοβερά ύπουλο και πονηρό. Αν το φίδι τυλιχτεί γύρω σας και σας σφίγγει κόβοντάς σας την ανάσα, προσέξτε ιδιαίτερα τους ανωτέρους σας. Ετοιμάζουν την ταπείνωσή σας. Γενικά, τα φίδια προμηνύουν οικονομική ζημιά και συμφορές επαγγελματικές που θα προκύψουν από την υποχθόνια δράση ατόμων, που πιθανόν να θεωρείτε πως είναι φιλικά απέναντί σας. Σφύριγμα και γλώσσα φιδιού, προμηνύει ταλαιπωρίες που πλησιάζουν, τις οποίες μπορείτε να αποφύγετε, αν προσέξετε. Αν στο όνειρο σας σκοτώσετε το φίδι τα πράγματα θα είναι καλά για σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 32860 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Φ

Σελίδα 1Φαγούρα έως Φρόνηση

Σελίδα 2Φρούριο έως Φωτογραφική μηχανή

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Φίδι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.