Ονειροκριτης Φέρετρο, όνειρο Φέρετρο

Φέρετρο

(17 ψήφοι)

Είναι πολύ άσχημο ονειρικό σύμβολο.

Αισθηματικά: Εάν ονειρευτείτε φέρετρο με πτώμα ή χωρίς, να περιμένετε μεγάλη ατυχία, ερωτική απογοήτευση, πίκρα και αρκετές στενοχώριες. Φέρετρο στολισμένο με λουλούδια, σημαίνει χωρισμό από τον ερωτικό σας σύντροφο ή ακόμα και από το/την σύζυγό σας, αν είστε παντρεμένοι. Είναι γενικά πολύ άσχημο όνειρο.

Υγεία: Το φέρετρο στο όνειρο σημαίνει αρρώστια και ταλαιπωρία. Προσέξτε πάρα πολύ τους δικούς σας και τον εαυτό σας. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς για οτιδήποτε σας παρουσιαστεί, γιατί το όνειρο αυτό είναι άσχημο.

Επαγγελματικά: Μην περιμένετε τίποτα καλό, αν ονειρευτείτε φέρετρο, ειδικά αν δείτε το δικό σας φέρετρο με το πτώμα σας μέσα. Σημαίνει πως θα υποστείτε μεγάλες οικονομικές καταστροφές και θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Καλύτερα να είστε πολύ επιφυλακτικοί και να κινείστε ιδιαίτερα προσεκτικά για να ελαχιστοποιήσετε τη ζημιά όσο μπορείτε.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 18233 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Φ

Σελίδα 1Φαγούρα έως Φρόνηση

Σελίδα 2Φρούριο έως Φωτογραφική μηχανήΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Φερετρο
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Φερετρο
Ονειρα Φερετρο
Oneirokritis Feretro

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Φέρετρο

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.