Ονειροκριτης Φάντασμα, όνειρο Φάντασμα

Φάντασμα

(7 ψήφοι)

Δε θα μπορούσε να είναι καλό σύμβολο στα όνειρα.

Αισθηματικά: Το φάντασμα στον ύπνο σας, είναι πολύ κακό σημάδι. Εάν δείτε το φάντασμα των γονιών σας που έχουν πεθάνει, σημαίνει πως πρέπει να προσέχετε τους δεσμούς σας. Κάποιο από τα άτομα με τα οποία συνδέεστε είναι επικίνδυνο. Φάντασμα γνωστού ατόμου, προμηνύει ερωτική απογοήτευση και πίκρες. Εάν μιλάτε με φάντασμα, υπάρχει κίνδυνος απιστίας του συντρόφου σας. Όπως και να δείτε το φάντασμα, να περιμένετε φασαρία και τσακωμούς, γκρίνια και προδοσία.

Υγεία: Μαυροφορεμένο φάντασμα είναι ότι χειρότερο. Προμηνύει θάνατο. Τα φαντάσματα που σας τρομοκρατούν ή σας μιλούν σημαίνουν σοβαρή αρρώστια και ταλαιπωρία λόγω προβλημάτων υγείας.

Επαγγελματικά: Τα επαγγελματικά σας δε φαίνεται να εξελίσσονται ικανοποιητικά μετά από αυτό το όνειρο, Το φάντασμα στο όνειρο, σημαίνει μεγάλη οικονομική ζημιά, επαγγελματικά λάθη και δυνατά χτυπήματα από συνεργάτες και ανταγωνιστές. Εξάλλου το ίδιο το ονειρικό σύμβολο, δηλαδή το φάντασμα, δηλώνει πως κάποια σοβαρή ανησυχία σας κυριεύει, προειδοποιώντας σας πως η συμφορά είναι κοντά.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 6385 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Φ

Σελίδα 1Φαγούρα έως Φρόνηση

Σελίδα 2Φρούριο έως Φωτογραφική μηχανή

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Φάντασμα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.