Ονειροκριτης Υπνος, όνειρο Υπνος

Υπνος

(2 ψήφοι)

Το όνειρο ερμηνεύεται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία που έχει.

Αισθηματικά: Ύπνος σε καθαρό και περιποιημένο κρεβάτι σημαίνει ευτυχία. Βρόμικο κρεβάτι και ύπνος σε ακατάλληλο μέρος σημαίνει και διάλυση σχέσης ή γάμου, Αν ονειρευτείτε πως κοιμάστε αγκαλιά με το αγαπημένο σας πρόσωπο, σημαίνει πως θα τσακωθείτε μαζί του. Αν το πρόσωπο με το οποίο κοιμάστε, σάς είναι άγνωστο, σημαίνει καινούριο έρωτα. Αν δείτε πως έχετε αϋπνία σημαίνει πως θα σας βρει κάποια ερωτική απογοήτευση, οικογενειακά προβλήματα, άγχος και ατυχία. Το ίδιο, αν ονειρευτείτε πως είστε υπνοβάτης.

Υγεία: Η υγεία σας κινδυνεύει αν ονειρευτείτε πως κοιμάστε σε βρόμικο και άβολο μέρος και τελικά δεν καταφέρνει να σας πάρει ο ύπνος.

Επαγγελματικά: Ο ήρεμος και γαλήνιος ύπνος προμηνύει ισορροπία και δύναμη, που θα σας βοηθήσει να πάτε πολύ καλά στα επαγγελματικά σας. Η αϋπνία και ο ταραγμένος ύπνος, σημαίνει άγχη και αποτυχίες. Ηρεμήστε και ξαναβρείτε τον εαυτό σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 7008 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Υ

Σελίδα 1Υαινα έως ΎφασμαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Υπνος
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Υπνος
Ονειρα Υπνος
Oneirokritis Ypnos

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Υπνος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.