Ονειροκριτης Σκυλί, όνειρο Σκυλί

Σκυλί

(138 ψήφοι)

Το ζώο αυτό στο όνειρο μπορεί να συμβολίζει τον πιο πιστό φίλο αλλά και τον πιο μοχθηρό εχθρό.

Αισθηματικά: Γενικά, η θέα του σκύλου στον ύπνο, σημαίνει αγάπη και φιλία ειδικά αν ο σκύλος που βλέπετε είναι δικός σας ή κάποιος άγνωστος σκύλος που σας ακολουθεί υπάκουα και ήσυχα. Αν είναι λευκός και φιλικός τότε θα ευτυχήσετε πραγματικά και θα παντρευτείτε σύντομα. Τα μικρά κουταβάκια που παίζουν αμέριμνα, είναι ευτυχία. Εάν ο σκύλος που ονειρεύεστε είναι άγριος, προμηνύονται οικογενειακοί τσακωμοί και φασαρίες. Εάν σας δαγκώσει θα έχετε σκηνές ζηλοτυπίας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, Ειδικά αν ο σκύλος είναι λυσσασμένος προμηνύεται κακοτυχία.

Υγεία: Εάν ονειρευτείτε αδύνατο σκύλο, καχεκτικό και άρρωστο, να περιμένετε αρρώστια και ταλαιπωρία. Το ίδιο σημαίνει, αν ο σκύλος είναι λυσσασμένος και ειδικά αν σας δαγκώνει. Εάν ακούσετε ουρλιαχτό σκύλου, προμηνύεται θάνατος.

Επαγγελματικά: Εάν ακούσετε σκύλο να γαυγίζει, να ακολουθήσετε τη συμβουλή των ανθρώπων που σας προστατεύουν. Μαύρος και άγριος σκύλος σημαίνει εχθρός. Εάν ονειρευτείτε δικό σας σκύλο, να σας κάνει χαρές, θα απολαύσετε πλούτη και αφθονία αγαθών. Εάν σκοτώνετε σκύλο στο όνειρό σας είναι καταστροφή και αν ο σκύλος είναι ψόφιος, θα σας βρει ζημιά και στενοχώρια.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 39705 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Σ

Σελίδα 1Σάβανο έως Σκόρος

Σελίδα 2Σκορπιός έως Στρείδια

Σελίδα 3Στρουθοκάμηλος έως ΣωφρονιστήριοΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Σκυλι
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Σκυλι
Ονειρα Σκυλι
Oneirokritis Skyli

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Σκυλί

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.