Ονειροκριτης Σερβίρω, όνειρο Σερβίρω

Σερβίρω

(3 ψήφοι)

Η θέα του σερβιτόρου στο όνειρο είναι καλό σημάδι, όπως και το σερβίρισμα.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε πως είστε σερβιτόροι, θα αποκτήσετε πολλούς και καλούς φίλους. Θα απολαύσετε μια ευτυχισμένη σχέση και η τύχη σας θα σας ευνοήσει αρκετά. Αν τα σερβίτσια που σερβίρετε ή σας σερβίρουν είναι από πορσελάνη ή χρυσά και πολυτελή, προμηνύεται πολύ καλός γάμος με αξιόλογο πρόσωπο.

Υγεία: Δε θα αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας, εκτός κι αν σερβίρετε σε σπασμένα σερβίτσια.

Επαγγελματικά: Το σερβίρισμα πελατών ή φίλων σημαίνει αυξημένα κέρδη από την εργασία σας και επαγγελματική επιτυχία. Προσέξτε μόνο αν τα σερβίτσια είναι ασημένια, γιατί τότε θα μπλέξετε με δικαστήρια. Αν τα σερβίτσια είναι σπασμένα ή παλιά, προμηνύεται φτώχεια.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 6532 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

1 σχόλιο

  • ioanna 22 Νοεμβρίου 2012 Γράφτηκε από ioanna

    ειδα οτι σερβιρα κοσμο και ετρεχα να προλαβω διοτι υπηρχε αναμεσα στο μαγαζι και στο χωρο ποτ σερβιρα δρομος οποτε πηγενοερχομουν τρεχωντας και χοροπηδωντας
    τι να σημαινει;

    Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Σ

Σελίδα 1Σάβανο έως Σκόρος

Σελίδα 2Σκορπιός έως Στρείδια

Σελίδα 3Στρουθοκάμηλος έως Σωφρονιστήριο

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Σερβίρω

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.