Ονειροκριτης Ρολόι, όνειρο Ρολόι

Ρολόι

(13 ψήφοι)

Το ρολόι συμβολίζει το χρόνο μας, τη διάρκεια της ζωής μας και την τύχη μας.

Αισθηματικά: Εάν αγοράζετε ρολόι και το κουρδίζετε θα πάνε καλά οι ερωτικές σας υποθέσεις. Εάν όμως σας χαρίζουν ρολόι ή χαρίζετε εσείς σε κάποιον, σημαίνει πως θα συναντήσετε αδιαφορία και εχθρότητα από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εάν ονειρευτείτε χαλασμένο ή σπασμένο ρολόι, θα αντιμετωπίσετε οικογενειακά προβλήματα.

Υγεία: Υπάρχουν ορισμένες ερμηνείες για το ρολόι που λένε πως είναι σημαντικό όνειρο για θέματα υγείας και ζωής. Έτσι αν ονειρευτείτε σπασμένο ρολόι, σημαίνει αρρώστια σοβαρή. Εάν ακούτε τους χτύπους του ρολογιού ή ονειρευτείτε σταματημένο ρολόι, θα πρέπει να ανησυχήσετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κινδυνεύουν από ατύχημα, αρρώστια και σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επαγγελματικά: Το ρολόι σάς προειδοποιεί πως δε θα πρέπει να καταναλώσετε το χρόνο σας σε άσκοπα πράγματα αλλά να επωφεληθείτε από αυτόν γιατί έτσι μόνο σας περιμένουν κέρδη.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 14415 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Ρ

Σελίδα 1Ραβδί έως Ρυτίδες

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ρολόι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.