Ονειροκριτης Πουκάμισο, όνειρο Πουκάμισο

Πουκάμισο

(4 ψήφοι)

Ερμηνεύεται με πολλούς τρόπους.

Αισθηματικά: Αν δείτε ότι φοράτε το πουκάμισό σας προμηνύονται άσχημα γεγονότα που όμως θα προκληθούν από εσάς. Αν είστε γυναίκα και φοράτε πουκάμισο, προσέξτε να μη δίνετε αφορμές για σχολιασμούς.

Υγεία: Αν δείτε μαύρο ή βρόμικο πουκάμισο, να προσέχετε πολύ την υγεία σας.

Επαγγελματικά: Αν δείτε καθαρό και ωραίο πουκάμισο, να περιμένετε επιτυχίες και κέρδη. Αν όμως ονειρευτείτε ότι δεν μπορείτε να βρείτε το πουκάμισό σας, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 10583 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

1 σχόλιο

  • vivi 04 Φεβρουαρίου 2011 Γράφτηκε από vivi

    Μπαίνοντας σένα κατάστημα που πουλά αποκλειστικά ανδρικά πουκάμισα που δουλεύει μία φίλη μου είδα ότι πήγα να αγοράσω ένα πουκάμσο για τον αδερφό μου. Όμως Πωλητής ήταν ένα αγόρι που με ενδιέφερε στο παρελθόν πολύ έντονα αλλά που δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα αυτό. Μπαίνοντας στο κατάστημα μιλήσαμε εύθυμα και με εξυπηρέτησε.Αγόρασα ενα πουκάμισο για τον αδερφό μου με μωβ ρίγα, τον χαιρέτησα και έφυγα.(μάλιστα σχολίασα το γεγονός ότι αν και έχει σαυτήν την απόχρωση πολλά πουκάμισα θα το αγοράσω)

    Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Π

Σελίδα 1Παγίδα έως Πεδιάδα

Σελίδα 2Πεθερά έως Πλήθος

Σελίδα 3Πλημμύρα έως Πρόσωπο

Σελίδα 4Πρωταθλητής έως Πυροτέχνημα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Πουκάμισο

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.