Ονειροκριτης Πετώ, όνειρο Πετώ

Πετώ

(14 ψήφοι)

Είναι όνειρο με πολλές ερμηνείες και δηλώνει συνήθως τάση φυγής.

Αισθηματικά: Αν δείτε ότι πετάτε πάνω από μέρη φωτεινά, να περιμένετε ευτυχία και χαρά, Αν όμως, πετάτε σε πολύ χαμηλό ύψος, τότε σας περιμένουν πολλές στενοχώριες. Αν ονειρευτείτε ότι πετάτε πάνω από κατεστραμμένα κτίρια, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα. Το ίδιο προμηνύει και το πέταγμα στο σκοτάδι. Αν πετάτε σε μεγάλο ύψος, πιθανό να έχετε οικογενειακές διαμάχες. Το πέταγμα πάνω από βρόμικα νερά, προμηνύει στενοχώριες και προβλήματα. Το ίδιο σημαίνει και το πέταγμα στο διάστημα. Αν δείτε ότι ενώ πετάτε, πέφτετε και βλέπετε την πτώση σας πριν να ξυπνήσετε, τότε ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τρομερές δυσκολίες.

Υγεία: Αν δείτε ότι πετάτε μέσα στο σκοτάδι, να περιμένετε ασθένειες. Το ίδιο να περιμένετε και αν πετάτε πάνω από πόλεις και σπίτια.

Επαγγελματικά: Αν δείτε ότι πετάτε σε φωτεινό περιβάλλον και ιδίως αν βλέπετε τον ήλιο, τότε θα πετύχετε σε ότι και αν επιχειρήσετε.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 15287 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Π

Σελίδα 1Παγίδα έως Πεδιάδα

Σελίδα 2Πεθερά έως Πλήθος

Σελίδα 3Πλημμύρα έως Πρόσωπο

Σελίδα 4Πρωταθλητής έως Πυροτέχνημα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Πετώ

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.