Ονειροκρίτης & Όραμα

ΟΝΕΙΡΑ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ 2014 - ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

 Ονειροκριτης Παράθυρο, όνειρο Παράθυρο

Παράθυρο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(8 ψήφοι)

Είναι όνειρο με πολλές ερμηνείες και βέβαια πολύ συμβολικό.

Αισθηματικά: Αν δείτε ανοιχτά, φωτεινά παράθυρα, να περιμένετε κάθε ευτυχία. Το αντίθετο όμως, προμηνύουν τα κλειστά και σκοτεινά παράθυρα. Αν δείτε σπίτι ή έναν οποιονδήποτε χώρο χωρίς παράθυρα να περιμένετε πολύ άσχημα περιστατικά. Αν μπαίνετε σε κάποιο σπίτι από το παράθυρο, πιθανόν να λογοδοτήσετε για μία ανέντιμη πράξη σας.

Υγεία: Τα σπασμένα παράθυρα είναι πολύ κακό προμήνυμα. Φροντίστε την υγεία σας. Το ίδιο ισχύει και αν δείτε κλειστά παράθυρα.

Επαγγελματικά: Τα ανοιχτά παράθυρα είναι προμήνυμα επιτυχίας και κέρδους. Προσοχή στις επιλογές σας αν δείτε κλειστό ή σκοτεινό παράθυρο. Αν βγαίνετε από το σπίτι μέσω του παραθύρου, θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα.

Κατηγορία Π Γράφτηκε από  Ονειροκρίτης Διαβάστηκε 2279 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:: « Ονειροκριτης Πάσχα Ονειροκριτης Πανεπιστήμιο »
Σχόλια (2)
 • Efi  - επεξήγηση ονείρου

  Καλημέρα σας,

  Θα ήθελα την βοήθειά σας στην εξήγηση ενός ονείρου μου.

  Είδα ότι ήμουν σε έναν εργασιακό χώρο, πήγαινα για δουλειά και σε κάποια στιγμή έπρεπε να κλείσουν ένα παράθυρο που ήταν ανοιχτό. Προσφέρθηκα να το κλείσω εγώ παρόλο που ήταν δυσκολο να κλείσει (είχε εναν ιδιαίτερο χειρισμό).
  Επίσης τα 2 άτομα που ήταν εκεί ως υπάλληλοι μου έδωσαν την αίτηση και μου είπαν (κρυφά κατά κάποιο τρόπο) τι πρέπει να κάνω για να έχω περισσότερες πιθανότητες να προσληφθώ!

  Ευχαριστώ πολύ

 • alex  - Καλημέρα

  Δεν είμαι ειδικός αλλά μπορώ νομίζω να βοηθίσω...Πρέπει να προσέξεις αυτές τις μέρες!Γιατί μάλλον η ευτυχία σου είναι προσορινή..μιά στενοχώρια σε περιμένει και εσύ θα είσαι αυτή που θα την προκαλέσεις!Αλλά είσαι τυχαιρή 2 άνθρωποι απ τους οποίους δεν το περιμένεις σε βοηθούν να το ξεπεράσεις!

Γράψτε σχόλιο
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σχόλια:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αλφαβητάρι Ονείρων Π Παράθυρο
Ονειροκριτης με 1800+ ερμηνείες ονείρων - Ονειρικά Θέματα - Παράξενα Όνειρα - Oneirokriths