Ονειροκριτης Νησί, όνειρο Νησί

Νησί

(6 ψήφοι)

Είναι καλό όνειρο. Θάλασσα και ξηρά.

Αισθηματικά: Αν βλέπετε όμορφο νησί, η ευτυχία θα έρθει πολύ σύντομα. Αν ζείτε μόνο! σας σε νησί, κάποιο αναπάντεχο περιστατικό θα αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αν ονειρευτείτε πως βρίσκεστε σε κάποιο νησί μόνοι με πρόσωπο του αντίθετου φύλου, σας περιμένει ο έρωτας. Προσέξτε μόνο αν δείτε νησί ξερό και έρημο.

Υγεία: Το όνειρο αυτό δεν προμηνύει τίποτα κακό για την υγεία σας.

Επαγγελματικά: ΤΟ όμορφο νησί προμηνύει κέρδη, ενώ το ξερό είναι σημάδι στασιμότητας. Αν κοιτάτε από απόσταση ένα νησί γεμάτο ανθρώπους, τότε πρέπει να καταβάλετε αρκετή προσπάθεια για να υπερισχύσετε των αντιπάλων σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 9359 φορές

Σχετικές Ερμηνείες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

1 σχόλιο

  • elena 20 Ιανουαρίου 2012 Γράφτηκε από elena

    εγω ειδα οτι κοιτουσα με την αδερφη μ απο μακρυα ενα νησι πολυ ομορφο και μετα βρεθηκαμε σε αυτο το νησι και πηγαμε σε μια γυναικα η οποια εφτιαχνε φαγητα και μιλουσε με την αδερφη μου περισσοτερο. Στην συνεχεια οταν γυρνουσαμε πισω στον τοπο μας σε αυτο το νησι καναμε μια σταση για διαλειμμα και στην γη υπηρχε χωμα αλλα με τρυπες μεγαλες (σαν να βγενανε φιδια απο εκει..και ελεγα στην αδερφη μ να φυγουμε γρηγορα απο εδω γιατι μπορει να δουμε κανενα φιδι...αλλα τελικα φυγαμε και δεν ειδαμε κανενα φιδι.τι σημαινει αυτο?? αν ξερει κανεις ας μ απαντησει..

    Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Ν

Σελίδα 1Νάνος έως Νυχτοπούλι

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Νησί

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.