Ονειροκριτης Μαχαίρι, όνειρο Μαχαίρι

Μαχαίρι

(6 ψήφοι)

Το μαχαίρι δεν είναι ευνοϊκό ονειρικό σύμβολο.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε μαχαίρι που δεν έχει οικιακή χρήση, προσέξτε πολύ, Αν ονειρευτείτε μαχαίρι με ασυνήθιστη μορφή, να περιμένετε μεγάλη στενοχώρια. Αν δείτε μαχαίρι σε θήκη, κάποιος σας επιβουλεύεται. Αν ακονίζετε ή χτυπάτε κάποιον με μαχαίρι προσέξτε τη συμπεριφορά σας, πριν πληγώσετε κάποιον. Αν το μαχαίρι είναι πολύ κοφτερό, τα εμπόδια που θα συναντήσετε θα είναι πολύ μεγάλα. Τα σκουριασμένα μαχαίρια προμηνύουν στενοχώριες. Αν πληγωθείτε από μαχαίρι, θα υποφέρετε εξαιτίας της συμπεριφοράς συγγενικών σας προσώπων.

Υγεία: Το όνειρο αυτό δεν προμηνύει τίποτα σχετικό με την υγεία σας.

Επαγγελματικά: Αν χρησιμοποιείτε μαχαίρι που δεν κόβει καλά, προσέξτε! Μην αναλαμβάνετε υποχρεώσεις που δεν μπορείτε να αντέξετε.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 9042 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

1 σχόλιο

  • 20 Σεπτεμβρίου 2014 Γράφτηκε από

    [b][/b][quote=melenia]Ανοίγω την τηλεόραση κάθε πρωί και βλέπω ότι κάποιος σκοτώνει συμφοιτήτριες μου, υπάρχουν υποψίες αλλά δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε γιατί έχει άλλοθι πάντα. Οι φόνοι δεν διαδραματίζονται στην πόλη που σπουδάζω αλλά εκεί που μεγάλωσα (οι τοποθεσίες είναι από εκεί που μεγάλωσα, και κάποια από τα πρόσωπα από τον τόπο σπουδών μου) κάποια στιγμή πάω προς το σπίτι μου. Καθαρίζουν, το έχουν κάνει μέσα και έξω τέλειο σαν να περιμένουμε κάτι να γίνει, οι αδελφές μου είναι εκεί η μητέρα μου επίσης εκεί, ο αδελφός μου λείπει- ο πατέρας μου δεν ζει ( στην πραγματικότητα αλλά και πάλι δεν τον βλέπω ενώ τη μητέρα μου τη βλέπω όπως ήταν νεότερη.) η μεγάλη μου αδελφή με κατηγορεί για κάτι και εγώ θυμώνω και φεύγω, είναι βράδυ πλέον, κάθομαι και ακούω από το διπλανό στενό αν θα νοιαστεί κάνεις που έφυγα, όπως όταν έκανα μικρή (αν με μάλωναν έφευγα και έμενα αν δεν ήμουν πολύ τσαντισμένη εκεί κάπου κοντά να δω ποιος θα με υποστηρίξει) ανέβηκε ο αδελφός μου στο σπίτι - τον έβλεπα από το διπλανό στενό - ρώτησε που είμαι, με ενδιαφέρον με έννοια, δεν του είπαν τίποτα, βγήκε από το σπίτι, στενοχωρημένος είχα στο μυαλό μου αλλά χωρίς να έχω δει τη σκηνή στο όνειρο ότι είχαμε κάνει ερώτα την προηγούμενη (με τον αδελφό μου) και μάλλον για αυτό με κατηγόρησε η αδελφή μου. Και μετά βλέπω το πρόσωπο της μέσα στα σκοτάδια την ώρα που τρέχουμε με τη μάνα μου να κρυφτούμε από κάποιον που - το φονιά που υποψιαζόμαστε - τριγυρίζει κοντά στο σπίτι μας, είδα την αδελφή μου και τρόμαξα ήταν σαν να μας παρακολουθούσε - και αυτό έκανε, και είχε μια κακία στο βλέμμα σαν να ήθελε να μας κάνει κακό, φύγαμε μακριά της. Μετά βρεθήκαμε σε ένα άλλο πάλι γνωστό μου σημείο αυτή τη φορά μόνο εγώ και η μητέρα μου πολύ ταλαιπωρημένες και εκείνη μου είπε οτι πεινάει και είναι κουρασμένη, είχα μια μηχανή την οδηγούσα, είχα στη δεξιά μπότα μου ένα μαχαίρι μα όχι συνηθισμένο ήταν κάπως παράξενο- δεν είναι εύκολο να το περιγράψω είχε στο χερούλι του κάτι σαν 2 σταυρούς που έμοιαζαν με προεξοχές για να το πιάνεις μα έμοιαζε και με σταυρό. Έναν στην αρχή της λαβής και ένα στο τέλος. Το είχα μαζί μου, είπαμε να ξεκουραστούμε λίγο μα δεν υπήρχε τίποτα τριγύρω και έτσι κρυφτήκαμε σε μια σπήλια, δεν προλάβαμε να ξαποστάσουμε ούτε λεπτό και κάτι έγινε πάλι αλλά ξύπνησα. (σημειωτέον ότι έχω πολύ πολύ καιρό να πάω να δω τους δικους μου, ακόμη είμαι μακριά τους, με τη μεγάλη μου αδελφή οι σχέσεις μας πάντα ανταγωνιστικές, σκορπίνες και οι δυο, με τον αδελφό μου συχνά μαλώναμε μα έχουμε καλές σχέσεις, με τη μητέρα μου πολύ καλές και με την αμέσως προηγούμενη απο εμενα αδελφή που συμμετέχει και αυτή στο όνειρο πολύ πολύ καλές.) με προβληματίζει όμως το ότι ενώ είδα όλη την - ζώσα οικογένεια, δεν είδα την ποιο μεγάλη μου αδελφή. Έλειπε ίσως επειδή έχει περισσότερα χρόνια παντρεμένη απ ότι η 2η-σκορπίνα που προείπα, τέλος πάντων, πρώτη φορά στέλνω γιατί πραγματικά ξύπνησα με πολύ πολύ κακό προαίσθημα. ευχαριστώ εκ των πρότερων![/quote]

    Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Μ

Σελίδα 1Μαγεία - Μάγος έως Μέτρημα

Σελίδα 2Μήλο έως Μπρασελέ

Σελίδα 3Μπράτσο έως Μυωπία

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Μαχαίρι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.