Ονειροκριτης Μαλλιά, όνειρο Μαλλιά

Μαλλιά

(58 ψήφοι)

Είναι όνειρο με πολλές και διαφορετικές ερμηνείες.

Αισθηματικά: Αν βλέπετε τα μαλλιά σας όμορφα και καλοχτενισμένα, ακόμα και αν είναι σε κοτσίδες θα έχετε πολλές και καλές στιγμές ευτυχίας και έρωτα. ΤΟ ίδιο σημαίνουν και τα ξανθά μαλλιά. Αν δείτε πυκνά και μαύρα μαλλιά, να είστε σίγουροι πως το αγαπημένο σας πρόσωπο σας αγαπάει πολύ. Το ίδιο συμβαίνει αν δείτε καστανά μαλλιά. Αν όμως, δείτε γνωστό σας να έχει μαύρα μαλλιά, προσέξτε. Μπορεί να σας εκμεταλλεύεται. Αν είστε γυναίκα και δείτε ότι τα μαλλιά σας γίνονται μαύρα, προσοχή στις επιλογές σας. Τα κόκκινα μαλλιά προμηνύουν ζήλιες και φιλονικίες.

Τα λυμένα μαλλιά, δείχνουν ψυχική γαλήνη και καλοσύνη. Αν δείτε κοντά και αραιά μαλλιά ή κοντά και πολύ κατσαρά μαλλιά, να περιμένετε στενοχώριες και αποτυχίες όχι όμως πολύ σοβαρές. Αν ονειρευτείτε ότι σας κόβουν τα μαλλιά, να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις. Αν όμως, εσείς κόβετε τα μαλλιά κάποιου άλλου, προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά. Αν χτενίζεστε, γρήγορα θα βρείτε λύση σε κάποιο πρόβλημά σας. Αν δείτε μαλλιά σε κοτσίδες θα χρειαστεί να εξηγήσετε κάποια πράξη σας ή και να σας εξηγήσουν κάποιοι άλλοι τις πράξεις τους. Τα ξυρισμένα μαλλιά, σημαίνουν ηθική ταπείνωση και στενοχώρια. Αν είστε γυναίκα και βρείτε μια άσπρη τρίχα στα μαλλιά σας, θα βρεθείτε αντιμέτωπη μ' ένα μεγάλο δίλημμα. Τα λευκά μαλλιά γενικά, προμηνύουν στενοχώρια, ενώ αν δείτε τα μαλλιά κάποιου γνωστού σας να μετατρέπονται ξαφνικά σε λευκά, να τον προειδοποιήσετε γιατί σύντομα θα τον βρει μία τεράστια συμφορά.

Υγεία: Αν ονειρευτείτε πως ένα μέρος των μαλλιών σας γίνεται γκρίζο και πέφτει, προμηνύεται ασθένεια. Αν όμως δείτε πως όλα τα μαλλιά σας είναι γκρίζα, τότε να περιμένετε πως κάποιος κοντινός σας άνθρωπος θα αρρωστήσει. Αν δείτε τα μαλλιά του αγαπημένου σας προσώπου να γίνονται ξαφνικά λευκά, να τον προειδοποιήσετε για ατύχημα.

Επαγγελματικά: Αν τα μαλλιά σας είναι όμορφα και περιποιημένα, θα έχετε κέρδη και επιτυχίες. Αν όμως είναι γκρίζα, αραιά ή ξυρισμένα θα έχετε χρηματικές απώλειες. Γι' αυτό προσοχή στις κινήσεις σας. Αν δείτε πως φοράτε περούκα, να περιμένετε επιτυχίες και κέρδη.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 32613 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Μ

Σελίδα 1Μαγεία - Μάγος έως Μέτρημα

Σελίδα 2Μήλο έως Μπρασελέ

Σελίδα 3Μπράτσο έως ΜυωπίαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Μαλλια
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Μαλλια
Ονειρα Μαλλια
Oneirokritis Mallia

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Μαλλιά

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.