Ονειροκριτης Λίμνη, όνειρο Λίμνη

Λίμνη

(6 ψήφοι)

Είναι όνειρο που ερμηνεύεται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχειά του.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε μία λίμνη όμορφη, ήρεμη και καθαρή, να περιμένετε μέρες όμορφες, ευτυχισμένες και γαλήνιες. Αν μάλιστα δείτε ότι καθρεφτίζεστε στα νερά μιας τέτοιας λίμνης, να είστε έτοιμοι για ένα εκπληκτικό γεγονός, όπως είναι ο έρωτας. Το ίδιο θα συμβεί, αν δείτε να καθρεφτίζονται μέσα στη λίμνη φυτά ή ζώα. Τα θολά ή βρόμικα νερά, που μπορεί να περιέχουν μέχρι και σκουπίδια και το άσχημο τοπίο γύρω από τη λίμνη, προμηνύουν αποτυχία και θλίψη. Ακόμα και απιστία. Αν ονειρευτείτε ότι κάνετε βαρκάδα και είναι όλα ήρεμα και όμορφα, θα ευτυχήσετε. Αν όμως, ξεσπάσει καταιγίδα ή δείτε τη λίμνη βρόμικη, τότε να περιμένετε εμπόδια που θα ξεπεραστούν μόνο αν τελικά βγείτε στην ακτή ασφαλείς.

Υγεία: Να προσέξετε μόνο αν δείτε ότι κάνετε βαρκάδα και ξαφνικά γίνεται κάτι κακό, όπως είναι το ξέσπασμα μιας θύελλας.

Επαγγελματικά: Αν δείτε όμορφη λίμνη με ζώα γύρω της, μη φοβάστε τίποτα. Θα πετύχετε αυτό που θέλετε.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 7384 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Λ

Σελίδα 1Λαβύρινθος έως Λωποδύτης διαρρήκτηςΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Λιμνη
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Λιμνη
Ονειρα Λιμνη
Oneirokritis Limni

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Λίμνη

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.