Ονειροκριτης Κρεβάτι, όνειρο Κρεβάτι

Κρεβάτι

(13 ψήφοι)

Είναι όνειρο με πολλές έννοιες, ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχειά που περιέχει.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε στρωμένο κρεβάτι θα ευτυχήσετε κι αν δείτε ότι εσείς στρώνετε ένα κρεβάτι, σύντομα θα γνωρίσετε ένα πολύ καλό και ενδιαφέρον πρόσωπο. Αν δείτε ότι είστε ξαπλωμένοι σ' ένα κρεβάτι που δε γνωρίζετε, θα έχετε αναπάντεχες επισκέψεις. Αν δείτε το κρεβάτι στον ύπνο σας λερωμένο, φυλαχτείτε γιατί προμηνύονται στενοχώριες. Αν ονειρευτείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο, στο ίδιο κρεβάτι με κάποιον άλλο, σας αγαπάει πολύ. Αν κάποιος φίλος σας έχει άσχημη όψη και είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι, θα περάσει πολύ άσχημες καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν και σας. Κάποιο μυστικό σας θα αποκαλυφθεί, αν ξεστρώνετε το κρεβάτι σας και προβλέπεται χωρισμός, αν το δείτε να καίγεται. Αν είστε στο ίδιο κρεβάτι με κάποιον ξένο, να προσέχετε τη συμπεριφορά σας, γιατί αλλιώς θα τους διώξετε όλους μακριά, Αν κοιμάστε με κάποιο ζώο, φυλαχτείτε πολύ. Αν δείτε ότι κοιμάστε παρέα με κάποιον που δε συμπαθείτε, θα σας επικρίνουν και θα σας δυσαρεστήσουν.

Υγεία: Αν κάποιος άρρωστος συγγενής σας δείτε πως είναι ξαπλωμένος σε κρεβάτι, προσέξτε, θα χειροτερέψει.

Επαγγελματικά: Αν κοιμάστε σε καθαρό και ωραίο κρεβάτι, όπως και αν κοιμάστε σε κρεβάτι κάτω από τι άστρα, θα πετύχετε στη δουλειά σας και θα έχετε κέρδη. Αν όμως, το κρεβάτι που βλέπετε είναι κακοστρωμένο, μειώστε τις σπατάλες σας. Αν τέλος το κρεβάτι είναι λερωμένο, προμηνύονται κέρδη.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 16607 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Κ

Σελίδα 1Κάβα κρασιού έως Καννάβι

Σελίδα 2Κανό έως Κατηχητικό

Σελίδα 3Κάτισχνος έως Κοζάκος

Σελίδα 4Κοιλιά έως Κουμπάρος

Σελίδα 5Κουμπιά έως Κυπαρίσσι

Σελίδα 6Κύπελλο έως ΚωμωδίαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Κρεβατι
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Κρεβατι
Ονειρα Κρεβατι
Oneirokritis Krebati

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Κρεβάτι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.