Ονειροκριτης Κούνια, όνειρο Κούνια

Κούνια

(6 ψήφοι)

Είναι σημαδιακό όνειρο.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε κούνια μικρού παιδιού, θέλετε να αποκτήσετε παιδιά, πράγμα που είναι πολύ πιθανό να γίνει. Αν κουνάτε κούνια με μωρό μέσα, να περιμένετε ευτυχία. Αν είστε όμως ανύπαντρη γυναίκα να προσέχετε μη δυσκολευτείτε από κουτσομπολιά. Αν κουνιέστε σε κούνια, αντιμετωπίζετε τους άλλους με επιπολαιότητα και αυτό θα σας στοιχίσει στο μέλλον. Αν δείτε ότι κουνάτε άλλον, γρήγορα θα κάνετε κάτι που θα τον ευχαριστήσει.

Υγεία: Αν δείτε ότι κουνάτε το δικό σας μωρό, να περιμένετε ασθένειες.

Επαγγελματικά: Αυτό το όνειρο δεν προμηνύει τίποτα καινούριο για την εργασία σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 6988 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

2 σχόλια

  • Σοφια 24 Ιανουαρίου 2014 Γράφτηκε από Σοφια

    να κουνά την κοπελιά με την οποία είναι τώρα μαζί. Η κούνια ήταν σε να δένδρο σε δάσος άλλα αυτή ήταν τυλιγμένη σ' έναν μαύρο σάκο. υπόψιν ο πρώην μου μετά από 1 χρόνο χωρισμού μου τηλεφωνά καθημερινά όσο και να τον διώχνω για να μου πει ότι μ' αγάπα.

    Σύνδεσμος σχολίου
  • ΒΑΝΙΑ 11 Ιουλίου 2013 Γράφτηκε από ΒΑΝΙΑ

    Γεια σας θα ηθελα να σας πω ενα ονειρο που πραγματικα με τροαξε.Ειδα ενα ονειρο,οτι ημουν με τον αντρα μου σε εναν Ναο,πεντακαθαρο τα μαρμαρα γιαλιζαν,αλλα περασα απο ενα σημειο του Ναου και ηταν σαν μια κουνια στολισμενη στις ακρες,κατασπρη μαρμαρινη,και μου ειπαν να πεταω ψωμι μεσα.Εγω πεταγα ψωμι και ξαναγυρναγα να ξαναπεταξω...

    Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Κ

Σελίδα 1Κάβα κρασιού έως Καννάβι

Σελίδα 2Κανό έως Κατηχητικό

Σελίδα 3Κάτισχνος έως Κοζάκος

Σελίδα 4Κοιλιά έως Κουμπάρος

Σελίδα 5Κουμπιά έως Κυπαρίσσι

Σελίδα 6Κύπελλο έως Κωμωδία

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Κούνια

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.