Ονειροκριτης Κοιλιά, όνειρο Κοιλιά

Κοιλιά

(9 ψήφοι)

Είναι όνειρο με πολλές σημασίες.

Αισθηματικά: Αν δείτε την κοιλιά σας λερωμένη, πιθανόν να σας βλάψουν κάποιοι που θεωρείτε φίλους σας. Αν ονειρευτείτε κάποιον ή κάτι να σέρνεται με την κοιλιά ή αν δείτε ότι κάτι κουνιέται μέσα στην κοιλιά σας, να περιμένετε εξευτελισμό και ντροπή. Οι γυναίκες που θα δουν την κοιλιά τους άδεια ή φουσκωμένη λόγω εγκυμοσύνης, είναι πολύ πιθανό να μείνουν έγκυες στην πραγματικότητα. Γενικότερα, όμως η άδεια κοιλιά συμβολίζει την αλλαγή κάποιας βολικής για σας κατάστασης. Η θέα της κοιλιάς του ερωτικού σας συντρόφου, σημαίνει μεγάλο πόθο.

Υγεία: Η κοιλιά που πονάει προμηνύει περαστικές ασθένειες, ενώ η κοιλιά που εγχειρίζεται ή βγάζει αίμα προμηνύει οικογενειακό δυστύχημα.

Επαγγελματικά: Η ζαρωμένη κοιλιά στο όνειρό σας μπορεί να συμβολίζει δικαστικές υποθέσεις. Αν ονειρευτείτε πως η κοιλιά σας είναι μεγάλη, σας περιμένουν πλούτη, ενώ αν είναι πρησμένη φυλαχτείτε, γιατί προμηνύεται οικονομική καταστροφή.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 12696 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Κ

Σελίδα 1Κάβα κρασιού έως Καννάβι

Σελίδα 2Κανό έως Κατηχητικό

Σελίδα 3Κάτισχνος έως Κοζάκος

Σελίδα 4Κοιλιά έως Κουμπάρος

Σελίδα 5Κουμπιά έως Κυπαρίσσι

Σελίδα 6Κύπελλο έως ΚωμωδίαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Κοιλια
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Κοιλια
Ονειρα Κοιλια
Oneirokritis Koilia

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Κοιλιά

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.