Ονειροκριτης Καφές, όνειρο Καφές

Καφές

(38 ψήφοι)

Γενικά, ο καφές δεν είναι και πολύ καλό όνειρο, για αυτό χρειάζεται η απαιτούμενη προσοχή από εσάς. Η οσμή του καφέ συμβολίζει άσχημα νέα για κάποια προηγούμενή σας αγάπη. Αν δείτε, ότι φτιάχνετε καφέ για κάποιον, προσέχετε πάρα πολύ, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα τσακωθείτε άσχημα μαζί του. Εάν πίνετε καφέ πικρό, τα πράγματα δυσκολεύουν και γίνονται πολύ χειρότερα, θα ακούσετε κακές ειδήσεις και θα δυσαρεστηθείτε από πρόσωπο που σας απασχολεί.

Μπορεί να υπάρξει και χωρισμός. Εάν ο καφές πέσει πάνω σας, σας περιμένουν άσχημα γεγονότα με κακές συνέπειες σε συναισθηματικό σας θέμα. Εάν σας κερνάνε καφέ σε καφενείο, τα πράγματα πάνε ελάχιστα προς το καλύτερο, χωρίς ιδιαίτερα ευνοικά αποτελέσματα.

Σημαντικά προβλήματα θα προκύψουν και στην εργασία σας, θα έχετε οικονομικές ζημιές, μπορεί να χάσετε χρήματα από άσκοπες και απρόσεκτες κινήσεις σας. Όπως και να έχει, ο καφές στο όνειρο προμηνύει προσοχή και επιφύλαξη στις κινήσεις σας.

Δείξτε την φροντίδα που χρειάζεται ο ευατός σας, γιατί μπορεί η υγεία σας να κλονιστεί.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 34121 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Κ

Σελίδα 1Κάβα κρασιού έως Καννάβι

Σελίδα 2Κανό έως Κατηχητικό

Σελίδα 3Κάτισχνος έως Κοζάκος

Σελίδα 4Κοιλιά έως Κουμπάρος

Σελίδα 5Κουμπιά έως Κυπαρίσσι

Σελίδα 6Κύπελλο έως Κωμωδία

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Καφές

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.