Ονειροκριτης Θρόνος, όνειρο Θρόνος

Θρόνος

(1 Ψήφος)

Ο θρόνος και στα όνειρα, συμβολίζει το υπέρτατο αξίωμα και το απόγειο της δόξας.

Αισθηματικά: Εάν ονειρευτείτε πως κάθεστε πάνω σε κάποιο θρόνο, να περιμένετε κοινωνική αναγνώριση και αν είστε ανύπαντροι, να προετοιμαστείτε σύντομα για γάμο, με πολύ καλές προϋποθέσεις. Εάν δείτε όμως να σκοτεινιάζει και να χάνεται ή να μη φαίνεται ο θρόνος ή αν ονειρευτείτε πως κατεβαίνετε από θρόνο τότε σας περιμένει απογοήτευση.

Υγεία: Σκοτεινές συνθήκες, θλιβερό περιβάλλον και στενοχώρια γύρω από το θρόνο, σημαίνει αρρώστια και θάνατος.

Επαγγελματικά: Ο λαμπρός θρόνος σημαίνει για εσάς επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση, που θα απολαύσετε σύντομα. Ακόμα και αν δείτε άλλους να κάθονται σε θρόνο σημαίνει πως θα κερδίσετε πολλά χρήματα με τη βοήθεια άλλων προσώπων.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 2799 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Θ

Σελίδα 1Θάβω έως Θυρωρός

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Θρόνος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.