Ονειροκριτης Θηρίο, όνειρο Θηρίο

Θηρίο

(2 ψήφοι)

Το θηρίο στο όνειρο, συμβολίζει τους εχθρούς που σας περιτριγυρίζουν.

Αισθηματικά: Εξημερωμένα θηρία στον ύπνο σας σημαίνουν πως θα καταφέρετε να περιορίσετε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τη δράση των αντιζήλων και εχθρών σας. Αν σας κυνηγούν τα θηρία και αν ιδίως σας πληγώσουν, προσέξτε πολύ, γιατί θα έχετε άσχημα προβλήματα εξαιτίας των ατόμων που δε σας συμπαθούν ιδιαίτερα.

Υγεία: Η υγεία σας δεν κινδυνεύει αν τα θηρία είναι μακριά σας και δεν απειλείστε από αυτά. Σε αντίθετη περίπτωση προσέξτε!

Επαγγελματικά: Εάν ονειρευτείτε θηρία μέσα σε κλουβιά περιορισμένα και ακίνδυνα να ξέρετε πως είστε ασφαλείς και δεν κινδυνεύει η επιχειρηματική σας δραστηριότητα από τους ανταγωνιστές σας. Αν δείτε πως είστε θηριοδαμαστές, πως τιθασεύετε τα άγρια θηρία, πως τα κάνετε και υπακούν ή ακόμα πως τα χαϊδεύετε, να ξέρετε πως θα επιτύχετε στον εργασιακό τομέα και πως θα καταλήξετε σε καλές και επιτυχείς συμφωνίες.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 1772 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Θ

Σελίδα 1Θάβω έως Θυρωρός

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Θηρίο

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.