Ονειροκριτης Θηρίο, όνειρο Θηρίο

Θηρίο

(2 ψήφοι)

Το θηρίο στο όνειρο, συμβολίζει τους εχθρούς που σας περιτριγυρίζουν.

Αισθηματικά: Εξημερωμένα θηρία στον ύπνο σας σημαίνουν πως θα καταφέρετε να περιορίσετε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν από τη δράση των αντιζήλων και εχθρών σας. Αν σας κυνηγούν τα θηρία και αν ιδίως σας πληγώσουν, προσέξτε πολύ, γιατί θα έχετε άσχημα προβλήματα εξαιτίας των ατόμων που δε σας συμπαθούν ιδιαίτερα.

Υγεία: Η υγεία σας δεν κινδυνεύει αν τα θηρία είναι μακριά σας και δεν απειλείστε από αυτά. Σε αντίθετη περίπτωση προσέξτε!

Επαγγελματικά: Εάν ονειρευτείτε θηρία μέσα σε κλουβιά περιορισμένα και ακίνδυνα να ξέρετε πως είστε ασφαλείς και δεν κινδυνεύει η επιχειρηματική σας δραστηριότητα από τους ανταγωνιστές σας. Αν δείτε πως είστε θηριοδαμαστές, πως τιθασεύετε τα άγρια θηρία, πως τα κάνετε και υπακούν ή ακόμα πως τα χαϊδεύετε, να ξέρετε πως θα επιτύχετε στον εργασιακό τομέα και πως θα καταλήξετε σε καλές και επιτυχείς συμφωνίες.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 1648 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Θ

Σελίδα 1Θάβω έως ΘυρωρόςΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Θηριο
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Θηριο
Ονειρα Θηριο
Oneirokritis Thirio

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Θηρίο

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.