Ονειροκριτης Θεός, όνειρο Θεός

Θεός

(3 ψήφοι)

Ο Θεός στο όνειρό σας είναι καθαρά συμβολικό στοιχείο.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε πως σας μιλά ο Θεός και ειδικά αν σας ευλογεί ή σας δωρίζει κάτι, είναι πάρα πολύ καλό. Να περιμένετε κάθε ευτυχία. Είστε ευνοούμενο άτομο.

Εάν ονειρευτείτε πως προσεύχεστε στο Θεό, να προσέχετε πολύ. Σημαίνει πως θα μετανιώσετε για λάθη που έχετε κάνει ή που θα κάνετε. Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Εάν ο Θεός σάς τιμωρεί στο όνειρό σας, θα πέσετε σε αμαρτίες και θα παρασυρθείτε από λάθη.

Υγεία: Εάν ονειρευτείτε πως συναντάτε το Θεό, να προσέχετε την υγεία σας, τον εαυτό σας και τη διατροφή σας. Σας κυνηγούν αποτυχίες.

Επαγγελματικά: Εάν ονειρευτείτε πως είστε εσείς Θεός θα καταστραφείτε οικονομικά και ψυχικά, Οι υπέρμετρες φιλοδοξίες σας θα σας δημιουργήσουν προβλήματα. Εάν δείτε το Θεό να σας μαλώνει, να περιμένετε κακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Εάν ονειρευτείτε το Θεό με τη μορφή ανθρώπου, είναι καλό σημάδι. Προμηνύεται επιτυχία σε όλους τους τομείς.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 4067 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Θ

Σελίδα 1Θάβω έως ΘυρωρόςΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Θεος
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Θεος
Ονειρα Θεος
Oneirokritis Theos

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Θεός

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.