Ονειροκριτης Θεμέλια, όνειρο Θεμέλια

Θεμέλια

(1 Ψήφος)

Τα θεμέλια του σπιτιού στο όνειρο συμβολίζουν τη ζωή μας, τις ρίζες μας.

Αισθηματικά: Εάν δείτε στον ύπνο σας πως σκάβετε για να θεμελιώσετε κάποιο σπίτι ή πως συμμετέχετε σε τελετή θεμελίωσης, σημαίνει πως σύντομα θα παντρευτείτε και θα ανοίξετε καινούριο νοικοκυριό, το οποίο θα είναι ευτυχισμένο και χαρούμενο.

Υγεία: Εάν ονειρευτείτε πως σκάβετε τα θεμέλια χτισμένου σπιτιού, να προσέχετε πολύ την υγεία σας. Παραμονεύουν ασθένειες.

Επαγγελματικά: Εάν δείτε στον ύπνο σας πως σκάβετε τη γη, για να θεμελιώσετε κάποιο σπίτι ή γραφείο, να περιμένετε επαγγελματική εξέλιξη και πολύ καλές προοπτικές στα καινούρια ανοίγματα της δουλειά σας. Εάν όμως δείτε πως σκάβετε στην άμμο ή σε έδαφος που μετακινείται και παρασύρει τα θεμέλια γκρεμίζοντάς τα, τότε κινδυνεύετε να υπονομευτείτε από τους ανταγωνιστές σας και ακόμα ίσως και από συνεργάτες σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 2442 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Θ

Σελίδα 1Θάβω έως Θυρωρός

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Θεμέλια

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.