Ονειροκριτης Θαλαμηγός, όνειρο Θαλαμηγός

Θαλαμηγός

(3 ψήφοι)

Είναι ευχάριστο ονειρικό σύμβολο.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε μια θαλαμηγό να ταξιδεύει γαλήνια σε ήσυχη θάλασσα τότε να περιμένετε κάθε ευτυχία και χαρά. Αν το ταξίδι σάς ενοχλεί για κάποιο λόγο, τότε θα έχετε προβλήματα και φασαρίες στην προσωπική σας ζωή λόγω του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Υγεία: Η υγεία σας κινδυνεύει μόνο αν ονειρευτήκατε πως η θαλαμηγός, σάς στενοχωρεί για κάποιο λόγο. Ίσως τότε να έχετε μικροπροβληματάκια.

Επαγγελματικά: Η εργατικότητα και η επιμέλεια σας θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά, αν ονειρευτείτε πως κυβερνάτε μια θαλαμηγό. Αν στο όνειρό σας ταλαιπωρείστε με τα κύματα ή με κάποιο άλλο πρόβλημα, προσέξτε γιατί προμηνύεται αποτυχία. Ειδικά αν ονειρευτείτε κάποιον θαλαμηπόλο της θαλαμηγού, να φυλαχτείτε από το εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί σας διαβάλλουν.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 3516 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Θ

Σελίδα 1Θάβω έως Θυρωρός

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Θαλαμηγός

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.