Ονειροκριτης Θάλασσα, όνειρο Θάλασσα

Θάλασσα

(36 ψήφοι)

Η θάλασσα και στο όνειρο συμβολίζει τη ζωή και την υγεία.

Αισθηματικά: Εάν ονειρευτείτε πως είστε σε ήσυχη θάλασσα, θα έχετε ερωτική ευτυχία και θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα. Εάν η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη με κύματα και φοβόσαστε, θα νιώσετε απογοήτευση, στενοχώρια και αγωνίες. Οι απολαύσεις που θα ζήσετε, θα σημάνουν για σας προβλήματα και τιμωρίες, Εάν ονειρευτείτε πως κολυμπάτε σε ήσυχη και καθαρή θάλασσα, θα έχετε απίστευτα τυχερά και λαμπρό μέλλον, ειδικά αν έχει και ήλιο ζεστό. Ο έρωτάς σας θα είναι επιτυχής. Εάν είστε κάπου ήσυχα και ακούτε τους ήχους των κυμάτων και της θάλασσας, θα νιώσετε μοναξιά και στενοχώρια. Εάν περπατάτε δίπλα στη θάλασσα, θα πάρετε καλά νέα, ειδικά αν η θάλασσα είναι ήρεμη. Θα τελειώσουν τα προβλήματά σας. Εάν πίνετε θαλασσινό νερό, θα στενοχωρηθείτε και θα λυπηθείτε πολύ. Αν ονειρευτείτε θαλασσοπούλια να πετάνε σας περιμένει χαρά. Τα σκοτωμένα όμως ή πληγωμένα πουλιά, σημαίνουν στενοχώρια, Αν δείτε πως ψαρεύετε, θα σας κάνουν πρόταση γάμου ή κάποιο συνοικέσιο ιδίως αν πιάνετε ψάρια, που σημαίνει πως θα δεχθείτε. Αν δείτε πως τρώτε φαγητά θαλασσινά, θα έχετε καυγάδες με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή την οικογένειά σας και στενοχώρια.

Υγεία: Εάν ονειρευτείτε ήσυχη και γαλανή θάλασσα σας περιμένει μακροζωία και υγεία. Οτιδήποτε θαλασσινό δείτε, σημαίνει υγεία και ευεξία. Το κολύμπι σε ήρεμη θάλασσα σημαίνει ξεκούραση και γαλήνη. Ο γάμος με άνθρωπο της θάλασσας σημαίνει απόκτηση απογόνου, Αν ονειρευτείτε πως είστε ναυτικός, πρέπει λίγο να προσέχετε τους κινδύνους.

Επαγγελματικά: Η φουρτουνιασμένη θάλασσα σημαίνει οικονομικά προβλήματα. Πρέπει να προσέξετε πολύ τις κινήσεις σας γιατί κρύβουν παγίδες και κινδύνους. Η ήσυχη θάλασσα και η βαρκάδα σε ήρεμα νερά ή βόλτα σε ήρεμη παραλία, σημαίνουν κέρδη και οικονομική επιτυχία. Επίσης η δουλειά που έχει σχέση με τη θάλασσα, σημαίνει πρόοδο και ευημερία. Εάν τρώτε θαλασσινά στο όνειρό σας, να περιμένετε κέρδη, αλλά και προβλήματα.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 24170 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Θ

Σελίδα 1Θάβω έως Θυρωρός

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Θάλασσα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.