Ονειροκριτης Ζώα, όνειρο Ζώα

Ζώα

(2 ψήφοι)

Τα ζώα στον ύπνο είναι καλό προμήνυμα.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε ζώα, ήρεμα και παιχνιδιάρικα, να περιμένετε καλές εξελίξεις στα αισθηματικά σας. Τα ζώα γενικά είναι ευνοϊκό σημάδι γιατί είναι αθώα, χωρίς κακίες. Βέβαια θα προσέξετε λιγάκι αν δείτε κάποιο άγριο ζώο να σας κυνηγάει, να σας χτυπάει ή να σας φοβίζει. Είναι δείγμα ότι σας παραμονεύει κάποιος εχθρός. Αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερα ανησυχητικό, Αν ονειρευτείτε πως εμπορεύεστε ζώα, τότε να περιμένετε καλό και πολύ πλούσιο γάμο.

Υγεία: Η υγεία σας δε θα παρουσιάσει προβλήματα. Ειδικά αν τα ζώα που ονειρευτήκατε είναι ανοιχτόχρωμα και χαρούμενα μη φοβάστε τίποτα. Αν τα ζώα που είδατε είναι μαύρα, προσέξτε λιγάκι.

Επαγγελματικά: Τα ζώα και ιδιαίτερα αν τα δείτε σε ζωολογικό κήπο, προμηνύουν ευχάριστες καταστάσεις για τα οικονομικά και τις δουλειές σας. Τα ατίθασα και άγρια ζώα μπορεί να προειδοποιούν για υπονόμευσή σας από συνεργάτες αλλά δε θα είναι σοβαρά τα άσχημα αποτελέσματα


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 2443 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Ζ

Σελίδα 1Ζακέτα έως Ζωολογικό κήποΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Ζωα
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Ζωα
Ονειρα Ζωα
Oneirokritis Zoa

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ζώα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.