Ονειροκριτης Εκκλησία, όνειρο Εκκλησία

Εκκλησία

(36 ψήφοι)

Είναι από τα καλύτερα όνειρα.

Αισθηματικά: Εάν ονειρευτείτε εκκλησία, ωραία φωτισμένη, γιορτινή ή απλή και καθαρή, να ξέρετε πως σας περιμένει μεγάλη ευτυχία. Θα παντρευτείτε γρήγορα. Αν ονειρευτείτε πως είναι στο σπίτι σας μέσα, πως την περιποιείστε ή πως χτίζετε μια εκκλησία, τότε να περιμένετε ό, τι καλύτερο. Αντίδωρο στην εκκλησία σημαίνει, γρήγορος αρραβώνας ή γάμος. Αν ονειρευτείτε πως κοιτάτε μια εκκλησία με θόλο από μακριά, θα απογοητευτείτε στον έρωτά σας. Εάν είστε πάνω ή κάτω από το θόλο μιας εκκλησιάς τα πράγματα είναι πιο χειροπιαστά και θα ευτυχήσετε.

Υγεία: Η εκκλησία προμηνύει πολύ καλή υγεία. Αν είστε άρρωστοι θα γίνετε καλά, εκτός και αν ονειρευτείτε εκκλησία κατεστραμμένη. Τότε προσέξτε πολύ. Κινδυνεύετε και εσείς και οι δικοί σας. Αν όμως βρίσκεστε σε εκκλησία και παρακολουθείτε τη λειτουργία, η υγεία σας θα είναι άριστη. Μόνο η συμμετοχή σε αγιασμό είναι κακό προμήνυμα.

Επαγγελματικά: Η εκκλησία όπως και να παρουσιαστεί στο όνειρο, σημαίνει πολύ καλά αποτελέσματα στο χώρο της εργασίας σας και άνοδο επαγγελματική και οικονομική. Μόνο αν ονειρευτείτε παπάδες ή εκκλησία κλεμμένη και λεηλατημένη τότε, ετοιμαστείτε για μεγάλες ζημιές και καταστροφή. Εάν φροντίζετε ή στολίζετε την εκκλησία θα έχετε ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη. Αν καίγεται θυμίαμα στην εκκλησία τότε να περιμένετε πολλά καλά. Αν ο παπάς της εκκλησίας θυμιατίζει, προσέξτε τους συνεργάτες σας στη δουλειά. Προφανώς σας επιβουλεύονται.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 24994 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Ε

Σελίδα 1Έβενος έως Εξάδελφος-η

Σελίδα 2Εξάνθημα έως ΕχθρόςΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Εκκλησια
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Εκκλησια
Ονειρα Εκκλησια
Oneirokritis Ekklisia

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Εκκλησία

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.