Ονειροκριτης Εισιτήριο, όνειρο Εισιτήριο

Εισιτήριο

(8 ψήφοι)

Το εισιτήριο στο όνειρο συμβολίζει το πέρασμα σε μια διαφορετική κατάσταση από αυτήν που ζείτε τώρα.

Αισθηματικά: Εάν ονειρευτείτε πως έχετε εισιτήριο για να πάτε κάπου ή να περάσετε κάποια είσοδο και νιώθετε ωραία στο όνειρό σας, τότε θα πάρετε σωστές και καλές αποφάσεις, για να λύσετε τα προβλήματά σας. Θα ευτυχήσετε με τον άνθρωπό σας και θα απολαύσετε την οικογενειακή ζωή. Αν όμως νιώσετε άγχος και αγωνία στο όνειρο, αν δεν έχετε εισιτήριο, αν δε βρείτε ή αν δεν μπορείτε να περάσετε την είσοδο, τότε να περιμένετε προβλήματα, καυγάδες, μπλεξίματα και κακή οικογενειακή κατάσταση.

Υγεία: ΤΟ εισιτήριο είναι υγεία και καλή ζωή. Σημαίνει ανάρρωση και καλυτέρευση.

Επαγγελματικά: Το εισιτήριο που κρατάτε, που βγάλατε ή που βρήκατε, προαναγγέλλει το πέρασμα στην επαγγελματική επιτυχία. Ειδικά, αν περνάτε με αυτό μια ωραία και μεγάλη είσοδο, σας περιμένουν τιμές, αναγνώριση, δόξα και πλούτη. Ο εισπράκτορας όμως στο όνειρο προαναγγέλλει οικονομικές ζημιές και προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 12846 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Ε

Σελίδα 1Έβενος έως Εξάδελφος-η

Σελίδα 2Εξάνθημα έως Εχθρός

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Εισιτήριο

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.