Ονειροκριτης Έρωτας - Σεξ, όνειρο Έρωτας - Σεξ

Έρωτας - Σεξ

(50 ψήφοι)

Το σεξ στο όνειρο σημαίνει ερωτική ανησυχία.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε πως κάνετε έρωτα με το σύντροφο ή το σύζυγό σας και βλέπετε πως είστε εντελώς γυμνοί, θα ευτυχήσετε. Όμως, θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα λόγω αντιζηλιών, συκοφαντιών και κακών συμβούλων. Αν δείτε πως κάνετε σεξ με άγνωστους ανθρώπους, προσέξτε γιατί παραμονεύουν προβλήματα. Αν δείτε ερωτικά συμπλέγματα και είστε μαζί με τον ερωτικό σύντροφό σας προσέξτε γιατί παραμονεύει χωρισμός. Αν δείτε πως διασκεδάζετε μαζί σε γλέντι, θα σας απατήσει. Οι γυναίκες ελεύθερων ηθών στο κρεβάτι σας δεν είναι καλό σημάδι. Αν ονειρευτείτε άλλο ζευγάρι να κάνει έρωτα, θα υλοποιηθούν τα σχέδιά σας. Αν ονειρευτείτε πως ζείτε μια κατάσταση ερωτευμένου, σημαίνει πως υπάρχει μέσα σας η τάση να αλλάξετε σύντροφο. Θα έχετε εφήμερο αίσθημα και παράνομο δεσμό. Προσέξτε πολύ, γιατί διακινδυνεύετε τη ζωή και την οικογένειά σας. Αν δείτε τον ερωτικό σας σύντροφο ντυμένο με ανοιχτόχρωμα ρούχα και μάλιστα να είναι με άλλον ή με άλλη, είναι σίγουρο πως σας αγαπά πολύ.

Υγεία: Αν δείτε τον ερωτικό σας σύντροφο στενοχωρημένο, να προσέξετε την υγεία του καθώς και τη δική σας, όπως και αν ονειρευτείτε πως κάνετε έρωτα με ιερόδουλη.

Επαγγελματικά: Εάν δείτε αφύσικο ή αγοραίο σεξ, ομαδικά ή ομοφυλόφιλα σχήματα, να περιμένετε οικονομικά προβλήματα.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 33073 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Ε

Σελίδα 1Έβενος έως Εξάδελφος-η

Σελίδα 2Εξάνθημα έως Εχθρός

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Έρωτας - Σεξ

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.