Ονειροκριτης Διάβολος, όνειρο Διάβολος

Διάβολος

(22 ψήφοι)

Σίγουρα, δε θα μπορούσε να είναι καλό αυτό το όνειρο.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε το διάβολο, να ξέρετε πως προμηνύονται κακές συναναστροφές, πολλοί εχθροί, αλλά και έντονο ερωτικό πάθος. Αν στο όνειρό σας τον διώχνετε ή τον νικάτε είναι καλό. Θα διορθωθεί η κακοτυχία σας.

Υγεία: Προσέξτε γιατί για πολλούς ο διάβολος στο όνειρο σημαίνει πολλή μεγάλη λύπη, αρρώστια και θάνατο, Εάν τον νικήσατε στο όνειρο, θα αποφύγετε τον κίνδυνο.

Επαγγελματικά: Εάν ονειρευτείτε το διάβολο στον ύπνο σας προσέξτε, γιατί προμηνύονται προβλήματα στη δουλειά σας, δικαστικοί αγώνες, ανταγωνιστές και ζημιές. Αν όμως δείτε πως παλεύετε και τον νικάτε, σας περιμένουν επιτυχίες και πλούτη.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 11633 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

1 σχόλιο

  • Αναστασια 13 Αυγούστου 2014 Γράφτηκε από Αναστασια

    καλησπέρα..
    ένα όνειρο που με φόβισε λίγο.. υποτίθεται έτσι όπως κοιμόμουν ότι άνοιξα τα μάτια μου και είδα λίγο πιο πέρα απέναντι μου να στέκεται ένας πράσινος διάβολος με μεγάλα κέρατα και να με κοιτάζει που κοιμάμαι.. τι μπορεί να σημαίνει αυτό; :?:

    Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Δ

Σελίδα 1Δάγκωμα έως Διευθυντής

Σελίδα 2Δικαιοσύνη έως Δώρο

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Διάβολος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.