Ονειροκριτης Δάχτυλα, όνειρο Δάχτυλα

Δάχτυλα

(14 ψήφοι)

Τα δάκτυλα συμβολίζουν το αίσθημα που εισπράττουμε από τον έξω κόσμο και έτσι ερμηνεύονται.

Αισθηματικά: Εάν ονειρευτείτε τα δάκτυλά σας να είναι άρρωστα ή κομμένα θα στενοχωρηθείτε πολύ με τα αισθηματικά σας, θα παρεξηγηθείτε τόσο, που μπορεί και να χωρίσετε με το πρόσωπο που σχετίζεστε ή ακόμα να μαλώσετε και να χωρίσετε με φίλους σας. Αν ονειρευτείτε δάκτυλα όμορφα και περιποιημένα θα ευτυχήσετε στον έρωτα. Εάν στο όνειρό σας είστε δακτυλοδεικτούμενος, θα απομονωθείτε και θα νιώσετε μοναξιά.

Υγεία: Αν ονειρευτείτε πως έχετε δάκτυλα πληγωμένα, που πονάνε, θα μάθετε για την αρρώστια φίλου ή γνωστού σας. Αν δείτε τα δάκτυλά σας κομμένα προμηνύεται θάνατος φίλου.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε δάκτυλα κομμένα, θα χάσετε πολλά λεφτά. Αν δείτε πως σας παίρνουν τα δακτυλικά αποτυπώματα, θα αντιμετωπίσετε επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα. Αν δείτε πως έχετε περισσότερα από πέντε δάκτυλα, σημαίνει πως σας προστατεύουν οικονομικά ισχυρά άτομα και πως θα ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 14595 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Δ

Σελίδα 1Δάγκωμα έως Διευθυντής

Σελίδα 2Δικαιοσύνη έως Δώρο

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Δάχτυλα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.