Ονειροκριτης Γύφτος, όνειρο Γύφτος

Γύφτος

(13 ψήφοι)

Ερμηνεύεται ανάλογα με τα υπόλοιπα στοιχεία που περιέχει.

Αισθηματικά: Εάν ονειρευτείτε πως μιλάτε με κάποιο γύφτο, να περιμένετε μεγάλη επιτυχία στην ερωτική σας ζωή, αλλά παράλληλα, πολλές συνέπειες από τη μεγάλη σας δραστηριότητα. Αν ονειρευτείτε γύφτους να σας λένε την τύχη σας να περιμένετε ξαφνικό και δυνατό έρωτα αλλά και γρήγορο, βιαστικό και απερίσκεπτο γάμο.

Υγεία: Η υγεία σας θέλει προσοχή. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς και φυλαχτείτε, γιατί είστε φιλάσθενοι.

Επαγγελματικά: Εάν ονειρευτείτε γύφτους, με τους οποίους μιλάτε και συναλλάσσεστε, προσέξτε τα οικονομικά σας. Κινδυνεύουν. Αν δείτε πως βρίσκεστε σε καταυλισμό γύφτων, θα σας γίνουν προτάσεις συνεργασίας και θα σας πληροφορήσουν για πράγματα που είναι απαραίτητα, για να πετύχουν τα σχέδιά σας. Εάν δείτε γύφτους να σας λένε την τύχη σας, σάς περιμένουν πολλά κέρδη.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 13093 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Γ

Σελίδα 1Γάγγραινα έως Γιος

Σελίδα 2Γκαζόν έως Γωνία

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Γύφτος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.