Ονειροκριτης Γεράκι, όνειρο Γεράκι

Γεράκι

(2 ψήφοι)

Άλλοι λένε πως είναι καλό, άλλοι λένε πως είναι κακό όνειρο.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε γεράκι να πετάει ψηλά, για άλλους σημαίνει τάση φυγής και διάθεση αλλαγής και για άλλους ατυχία και στενοχώρια. Το γεράκι, σάς προειδοποιεί όπως και να είναι, πως σας περιμένει ένας αποτυχημένος γάμος με δύστροπο σύντροφο με τον οποίο θα περάσετε δύσκολες στιγμές. Αν δείτε πολλά γεράκια μαζί, προσέξτε τη συμπεριφορά σας και μη δίνετε δικαιώματα. Θα σας κατηγορήσουν για πρόκληση ερωτικού σκανδάλου.

Υγεία: Προσέξτε πολύ, αν ονειρευτείτε πως ένα γεράκι κάθεται κοντά στο σπίτι σας. προμηνύεται ατύχημα, αρρώστια ή και θάνατος.

Επαγγελματικά: Προσέξτε αν δείτε πως σας επιτίθεται γεράκι, γιατί τότε σας κοροϊδεύουν οι συνεργάτες σας. Οι εχθροί σας και κυρίως οι ανταγωνιστές σας, προσπαθούν να σας κάνουν κακό. Αν όμως δείτε πως πιάνετε γεράκι, το διώχνετε, το χτυπάτε ή το φυλακίζετε, θα υπερισχύσετε, θα πάτε μπροστά και θα εφαρμόσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία. Σας περιμένουν επίσης και πολλά κέρδη.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 4679 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Γ

Σελίδα 1Γάγγραινα έως Γιος

Σελίδα 2Γκαζόν έως Γωνία

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Γεράκι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.