Ονειροκρίτης & Όραμα

ΟΝΕΙΡΑ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ 2014 - ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

 Ονειροκριτης Γέφυρα, όνειρο Γέφυρα

Γέφυρα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(9 ψήφοι)

Είναι γενικά καλό όνειρο. Σημαίνει το πέρασμα προς το καλύτερο από τη μια κατάσταση στην άλλη.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε λοιπόν, πως περνάτε μια γέφυρα, σημαίνει πως τα δύσκολα τέλειωσαν και αρχίζει μια καινούρια φάση στη ζωή σας πιο καλή και ευτυχισμένη. Σας περιμένει ο έρωτας. Αν περνάτε με κόπο ή αν είναι χαλασμένη η γέφυρα, θα δυσκολευτείτε, αλλά θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Αν στέκεστε στη μέση μιας γέφυρας σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε σοβαρό δίλημμα επιλογής του εραστή ή της ερωμένης σας. Κοιτάξτε να επιλέξετε σωστά. Αν γκρεμιστεί η γέφυρα, θα απογοητευτείτε σοβαρά.

Υγεία: Η υγεία σας θέλει προσοχή, φυλαχτείτε από το άγχος. ΤΟ πέρασμα μιας γέφυρας θα σας περάσει στο καλύτερο, αρκεί η επιλογή σας να είναι προς τα εκεί.

Επαγγελματικά: Αν περνάτε τη γέφυρα εύκολα και με ασφάλεια και αν υπάρχουν από κάτω ήρεμα νερά ή χαρούμενο και ασφαλές τοπίο, τότε όλα θα πάνε καλά και θα επιτύχετε στα επαγγελματικά σας. Σας περιμένουν κέρδη και αναγνώριση, Αν όμως τα πράγματα είναι δύσκολα, ανασφαλή, επικίνδυνα ή φουρτουνιασμένα, προσέξτε να κινηθείτε σταδιακά, προσεκτικά με επιφύλαξη και θα επιτύχετε αργά αλλά οπωσδήποτε, ειδικά αν περνάτε τελικά τη γέφυρα. Αν γκρεμιστεί η γέφυρα, οι ανταγωνιστές σας θα υπερισχύσουν και θα έχετε προβλήματα. Θα χρειαστεί να ξαναρχίσετε από την αρχή.

Κατηγορία Γ Γράφτηκε από  Ονειροκρίτης Διαβάστηκε 2047 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:: « Ονειροκριτης Γεύμα Ονειροκριτης Γη »
Σχόλια (0)
Γράψτε σχόλιο
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σχόλια:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Αλφαβητάρι Ονείρων Γ Γέφυρα
Ονειροκριτης με 1800+ ερμηνείες ονείρων - Ονειρικά Θέματα - Παράξενα Όνειρα - Oneirokriths