Ονειροκριτης Γέφυρα, όνειρο Γέφυρα

Γέφυρα

(15 ψήφοι)

Είναι γενικά καλό όνειρο. Σημαίνει το πέρασμα προς το καλύτερο από τη μια κατάσταση στην άλλη.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε λοιπόν, πως περνάτε μια γέφυρα, σημαίνει πως τα δύσκολα τέλειωσαν και αρχίζει μια καινούρια φάση στη ζωή σας πιο καλή και ευτυχισμένη. Σας περιμένει ο έρωτας. Αν περνάτε με κόπο ή αν είναι χαλασμένη η γέφυρα, θα δυσκολευτείτε, αλλά θα φτάσετε εκεί που θέλετε. Αν στέκεστε στη μέση μιας γέφυρας σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε σοβαρό δίλημμα επιλογής του εραστή ή της ερωμένης σας. Κοιτάξτε να επιλέξετε σωστά. Αν γκρεμιστεί η γέφυρα, θα απογοητευτείτε σοβαρά.

Υγεία: Η υγεία σας θέλει προσοχή, φυλαχτείτε από το άγχος. ΤΟ πέρασμα μιας γέφυρας θα σας περάσει στο καλύτερο, αρκεί η επιλογή σας να είναι προς τα εκεί.

Επαγγελματικά: Αν περνάτε τη γέφυρα εύκολα και με ασφάλεια και αν υπάρχουν από κάτω ήρεμα νερά ή χαρούμενο και ασφαλές τοπίο, τότε όλα θα πάνε καλά και θα επιτύχετε στα επαγγελματικά σας. Σας περιμένουν κέρδη και αναγνώριση, Αν όμως τα πράγματα είναι δύσκολα, ανασφαλή, επικίνδυνα ή φουρτουνιασμένα, προσέξτε να κινηθείτε σταδιακά, προσεκτικά με επιφύλαξη και θα επιτύχετε αργά αλλά οπωσδήποτε, ειδικά αν περνάτε τελικά τη γέφυρα. Αν γκρεμιστεί η γέφυρα, οι ανταγωνιστές σας θα υπερισχύσουν και θα έχετε προβλήματα. Θα χρειαστεί να ξαναρχίσετε από την αρχή.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 9104 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Γ

Σελίδα 1Γάγγραινα έως Γιος

Σελίδα 2Γκαζόν έως ΓωνίαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Γεφυρα
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Γεφυρα
Ονειρα Γεφυρα
Oneirokritis Gefyra

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Γέφυρα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.