Ονειροκριτης Γέρος, όνειρο Γέρος

Γέρος

(9 ψήφοι)

Δεν είναι άσχημο όνειρο, είναι κυρίως συμβολικό.

Αισθηματικά: Αν δείτε στον ύπνο σας γέρους ενώ είστε νέοι, προσέξτε στη ζωή σας να έχετε λίγο πιο συντηρητική συμπεριφορά, διδαχτείτε λίγο από τους παλαιότερους και θα έχετε επιτυχίες. Θα σας συμβουλεύσουν μεγαλύτεροι άνθρωποι και καλό θα είναι να επωφεληθείτε από τις συμβουλές τους, για να μην καταλήξετε στη μοναξιά. Αν βλέπετε πως γίνατε ξαφνικά γέροι, θα απογοητευτείτε στις ερωτικές σας υποθέσεις. Αν ονειρευτείτε τη γιαγιά ή τον παππού σας που ζει ή έχει πεθάνει είναι πολύ καλό. Θα έχετε κάθε ευτυχία και χαρά. Αν τους ακούσετε να μιλούν, να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους, γιατί θα ωφεληθείτε πολύ.

Υγεία: Προσέξτε την υγεία σας, αν δείτε πως γερνάτε ξαφνικά.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε πως κινείστε ανάμεσα σε γέρους, κοιτάξτε να επωφεληθείτε από την πείρα των μεγαλυτέρων σας και θα πάτε πολύ καλά. Αν δείτε πως γερνάτε ξαφνικά, καλά θα κάνετε να προσέξετε τα επικίνδυνα ανοίγματα και τα βήματα που έχουν ρίσκο, γιατί προμηνύονται δυσκολίες. Το να δείτε όμως πως είστε ηλικιωμένο!, ενώ είστε νέοι, σημαίνει πως παρ' όλα τα προβλήματα, θα αποκτήσετε πολλά πλούτη.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 12687 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Γ

Σελίδα 1Γάγγραινα έως Γιος

Σελίδα 2Γκαζόν έως ΓωνίαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Γερος
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Γερος
Ονειρα Γερος
Oneirokritis Geros

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Γέρος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.