Ονειροκριτης Γένια - Γένι, όνειρο Γένια - Γένι

Γένια - Γένι

(23 ψήφοι)

Τα γένια στον ύπνο είναι κάλυψη από κάτι που θέλουμε να κρύψουμε.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε κάποιον με γένια, να προσέξετε τη συμπεριφορά του. Κάτι κρύβει που αν το μάθετε θα απογοητευτείτε. Αν δείτε πως τα γένια είναι γκρίζα ή λευκά, θα έχετε οικογενειακά προβλήματα και φασαρίες με το άτομο αυτό. Αν δείτε πως εσείς έχετε γένια σημαίνει πως σας σέβονται και σας αγαπούν στην οικογένειά σας, ενώ αν δείτε πως είστε αξύριστοι θα αντιμετωπίσετε προβλήματα και στενοχώρια. Αν είστε γυναίκα και ονειρευτείτε πως έχετε γένια, σας περιμένει γρήγορος γάμος και παιδιά. Αν θαυμάζετε κάποιον με γένια, ο γάμος σας θα ατυχήσει.

Υγεία: Γυναίκα με γένια, σημαίνει αρρώστια. Αν ονειρευτείτε πως έχετε γένια και σας τα τραβάνε, θα χάσετε κάποιον και κινδυνεύετε και εσείς να αρρωστήσετε.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε πως χτενίζετε τα γένια σας, να προσέχετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Μην είστε υπερβολικά αισιόδοξοι, χωρίς το απαραίτητο υπόβαθρο. Αν δείτε πως ξυρίζετε τα γένια σας, θα απαλλαγείτε από τα προβλήματα και τα άγχη σας, θα λυτρωθείτε κι όλα θα πάνε καλά.

Διαβάστε επίσης την ερμηνεία για Ξυράφι - Ξύρισμα.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 19163 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Γ

Σελίδα 1Γάγγραινα έως Γιος

Σελίδα 2Γκαζόν έως ΓωνίαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Γενια - Γενι
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Γενια - Γενι
Ονειρα Γενια - Γενι
Oneirokritis Genia - Geni

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Γένια - Γένι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.