Ονειροκριτης Γέλιο, όνειρο Γέλιο

Γέλιο

(50 ψήφοι)

Είναι όνειρο που βγαίνει αντίθετα.

Αισθηματικά: Αν δείτε στον ύπνο σας ότι γελάτε, σημαίνει πως θα κλάψετε και θα λυπηθείτε από τα προβλήματα στην ερωτική σας σχέση. Όσο πιο πολύ γελάτε, τόσο πιο πολύ θα λυπηθείτε και θα πικραθείτε. Όποιον δείτε να γελάει, αυτός θα έχει προβλήματα. Μόνο αν δείτε παιδάκια ή μωρά να γελούν και να παίζουν, είναι καλό σημάδι. Αν ονειρευτείτε γελωτοποιό ή γελοιογραφία είστε περίγελος των άλλων, λόγω των απερίσκεπτων κινήσεων και πράξεών σας. Σας κοροϊδεύουν και σας θεωρούν επιπόλαιους και αφελείς προσέξτε λοιπόν, γιατί πραγματικά είναι κρίμα.

Υγεία: Το πολύ γέλιο μπορεί να προμηνύει ακόμη και αρρώστια. Προσέξτε την υγεία σας.

Επαγγελματικά: Τα πράγματα είναι άσχημα και στη δουλειά σας αν ονειρευτείτε πως γελάτε. Προσέξτε τις επαγγελματικές σας κινήσεις και τις συναλλαγές σας. Όσο πιο πολύ γελάτε τόσο πιο άσχημες θα είναι οι καταστάσεις. Αν ακούτε στον ύπνο σας γέλια, θα πάρετε κακές ειδήσεις. Προσέξτε!


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 24291 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Γ

Σελίδα 1Γάγγραινα έως Γιος

Σελίδα 2Γκαζόν έως ΓωνίαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Γελιο
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Γελιο
Ονειρα Γελιο
Oneirokritis Gelio

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Γέλιο

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.