Ονειροκριτης Γάτα, όνειρο Γάτα

Γάτα

(66 ψήφοι)

Η γάτα στον ύπνο σας προμηνύει γενικά, προβλήματα.

Αισθηματικά: Εάν ονειρευτείτε γάτα, που τρίβεται επάνω σας και χαϊδεύεται, προσέξτε κάποιον που σας κάνει το φίλο, αλλά ουσιαστικά είναι εχθρός σας. Αν η γάτα νιαουρίζει, να ξέρετε πως σας συκοφαντούν, σας περιγελούν πίσω από την πλάτη σας και σας κολακεύουν ψεύτικα, άνθρωποι που τους θεωρείτε δικούς σας. Εάν η γάτα του ονείρου σας είναι αγριεμένη, σας επιτίθεται και σας γρατζουνάει, να ξέρετε πως θα έχετε πολλά οικογενειακά προβλήματα, πολλούς εχθρούς και πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την ειλικρίνεια του δεσμού σας. Υπάρχει μάλλον απιστία. Εάν ονειρευτείτε ότι κρατάτε στην αγκαλιά σας γάτα ή γατάκια πρέπει να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας γιατί αλλιώς θα παρασυρθείτε και θα στενοχωρηθείτε. Εάν δείτε πως κλωτσάτε, χτυπάτε ή σκοτώνετε τη γάτα, να είστε ήσυχοι, γιατί τα προβλήματά σας θα τελειώσουν ομαλά. Μαύρη γάτα σημαίνει ατυχία ενώ άσπρη γάτα είναι καλύτερο όνειρο. Η γάτα ράτσας, μπορεί και να είναι επερχόμενος γάμος.

Υγεία: Εάν ονειρευτείτε γάτες στα κεραμίδια ή τη στέγη ενός σπιτιού, να περιμένετε αιφνίδια ασθένεια. Αν νιαουρίζουν, προσέξτε τα ατυχήματα. Γάτα βρόμικη και αδύνατη προμηνύει αρρώστια, ίσως και θάνατο στενού φίλου ή συγγενή, άσχημα νέα και ταλαιπωρία. Μόνο αν τη διώχνετε μακριά θα υπάρξει καλυτέρευση της υγείας των ανθρώπων σας.

Επαγγελματικά: Η γάτα, όπως και να τη δείτε στο όνειρό σας, μικρή, μεγάλη, βρόμικη, καθαρή, άσπρη ή μαύρη είναι ατυχία για τις δουλειές σας και προμηνύει κινδύνους επαγγελματικούς. Αν υπάρξουν κέρδη, θα είναι από ύποπτες και επικίνδυνες δραστηριότητες, γι' αυτό προσέξτε πολύ. Αν όμως δείτε πως την κλωτσάτε ή τη διώχνετε, τότε θα έρθουν καλύτερες ημέρες.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 40071 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Γ

Σελίδα 1Γάγγραινα έως Γιος

Σελίδα 2Γκαζόν έως Γωνία

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Γάτα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.