Ονειροκριτης Γάμος, όνειρο Γάμος

Γάμος

(23 ψήφοι)

Ο γάμος δεν είναι καλό σημάδι στα όνειρα.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε πως παντρεύεστε ενώ είστε ανύπαντροι, να περιμένετε τσακωμούς και καβγάδες μεγάλους με το πρόσωπο που αγαπάτε, ειδικά αν δείτε πως παντρεύεστε αυτό το πρόσωπο. Αν δείτε πως ξαναπαντρεύεστε τον ή την σύζυγό σας, σας περιμένουν οικογενειακά προβλήματα. Προσέξτε το χωρισμό και το διαζύγιο ιδίως αν ονειρευτείτε πως παντρεύεται με άλλο πρόσωπο ο ή η σύζυγός σας εκτός από σας. Αν δείτε πως σας έχουν καλέσει σε γάμο και τον παρακολουθείτε, θα δεχτείτε επίσκεψη φίλων, Αν είστε παράνυφοι σε γάμο θα ερωτευτείτε παράφορα και αν σας κεράσουν γλυκά του γάμου στο γλέντι θα έχετε μια γαλήνια και ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή. Εάν σας καλέσουν σε γάμο που οι καλεσμένοι φοράνε μαύρα - πένθιμα ρούχα, σας περιμένει δυστυχία στο γάμο σας. Αν διαλυθεί ο γάμος την τελευταία στιγμή, όλα θα πάνε καλά.

Υγεία: Αν δείτε πως παντρεύεστε, προσέξτε πολύ, γιατί κινδυνεύει η υγεία σας και η υγεία των δικών σας και ενδεχόμενα παραμονεύει ο θάνατος. Αν δείτε άλλον να παντρεύεται κινδυνεύει. Ενημερώστε τον να προσέχει. Το κοστούμι του γαμπρού ή της νύφης προμηνύει βαριά αρρώστια και θάνατο.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε πως ξαναπαντρεύεστε με τον νυν ή τον πρώην σύζυγό σας σημαίνει πολλά κέρδη. Το ίδιο ισχύει αν έχετε χάσει το σύντροφό σας και παρ' όλα αυτά, ονειρευτείτε πως τον ξαναπαντρεύεστε.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 23780 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Γ

Σελίδα 1Γάγγραινα έως Γιος

Σελίδα 2Γκαζόν έως ΓωνίαΑναζητήσατε

Ονειροκριτης Γαμος
Ο Ονειροκριτης μας για κάθε όνειρο σας έχει την καλύτερη ερμηνεία.
Ονειρο Γαμος
Ονειρα Γαμος
Oneirokritis Gamos

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Γάμος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.