Ονειροκρίτης & Όραμα

ΟΝΕΙΡΑ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ 2014 - ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ

 Ονειροκριτης Γάλα, όνειρο Γάλα

Γάλα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(11 ψήφοι)

Το γάλα είναι ευτυχία και αφθονία αγαθών.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε πως πίνετε γάλα, ή απλώς βλέπετε γάλα στο όνειρό σας να περιμένετε Ευτυχία και χαρά στα αισθηματικά σας, πολλή τύχη στη ζωή σας και πολλή ευτυχία και γαλήνη στο γάμο σας. Αν είσαστε ανύπαντροι προμηνύεται γάμος και σύντομα. Όσο πιο πολύ γάλα βλέπετε, τόσο πιο καλή θα είναι η ζωή σας. Αν βράζει το γάλα, μπορεί και να στενοχωρηθείτε, αλλά παροδικά. Το ίδιο σημαίνει αν τρώτε γλυκά φτιαγμένα από γάλα (γαλακτομπούρεκο κλπ.). Γενικά τα γαλακτοκομικά προϊόντα, προμηνύουν ευτυχία και τύχη. Ειδικά το γιαούρτι όπως κι αν το δείτε, σημαίνει γρήγορα γάμο, ευτυχία και ηθική βοήθεια από φίλους.

Υγεία: Το γάλα στο όνειρο, σημαίνει εγκυμοσύνη και γρήγορο ερχομό παιδιού με εύκολη γέννα. Όσο πιο πολύ είναι το γάλα, τόσο πιο καλή θα είναι η υγεία σας. Και ιδίως αν το πίνετε.

Επαγγελματικά: Το γάλα στον ύπνο σας καθώς και τα παράγωγα προϊόντα του, σημαίνουν επιτυχίες επαγγελματικές. Πολύ γάλα σημαίνει πολλά πλούτη. Αν τρώτε ή βλέπετε γιαούρτι, θα έχετε μεγάλη επαγγελματική άνοδο και πολλά κέρδη. Αν αρμέγετε ζώο, να περιμένετε άφθονα χρήματα, ενώ αν ονειρευτείτε πως πουλάτε γάλα, να περιμένετε επαγγελματική άνοδο και ευημερία. Αν όμως χύνετε γάλα στον ύπνο σας, σημαίνει πως θα χάσετε χρήματα και θα έρθουν δύσκολες ημέρες.

Κατηγορία Γ Γράφτηκε από  Ονειροκρίτης Διαβάστηκε 2912 φορές

Σχετικές Ερμηνείες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:: « Ονειροκριτης Γάιδαρος Ονειροκριτης Γαλατάς »
Σχόλια (0)
Γράψτε σχόλιο
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Σχόλια:
[b] [i] [u] [s] [url] [quote] [code] [img]   
:D:angry::angry-red::evil::idea::love::x:no-comments::ooo::pirate::?::(
:sleep::););)):0
Ονειροκριτης με 1800+ ερμηνείες ονείρων - Ονειρικά Θέματα - Παράξενα Όνειρα - Oneirokriths