Ονειροκριτης Γάιδαρος, όνειρο Γάιδαρος

Γάιδαρος

(8 ψήφοι)

Το όνειρό σας ερμηνεύεται ανάλογα με τα στοιχεία που το αποτελούν.

Αισθηματικά: Αν ονειρευτείτε γάιδαρο στο κανονικό του χρώμα, να περιμένετε απιστία εις βάρος σας. Θα σας προδώσουν. Αν ο γάιδαρος στο όνειρό σας έχει έντονο περίεργο χρώμα, θα στενοχωρηθείτε πολύ με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αν δείτε πως σας κλωτσάει γάιδαρος, θα προσβληθείτε από δικό σας πρόσωπο. Το ίδιο θα συμβεί αν ονειρευτείτε αυτιά γαϊδάρου. Υπάρχει κίνδυνος να σας ταπεινώσουν, Αν δείτε γάιδαρο να βόσκει, θα πάρετε άσχημες ειδήσεις, αλλά στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Αν ονειρευτείτε πως είστε καβάλα σε κάποιο γάιδαρο θα έχετε γαλήνιες και όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας. Προσέξτε όμως αν ονειρευτείτε πως πέφτετε από γάιδαρο, γιατί σας περιμένουν κακές ημέρες. Ίσως χωρίσετε από το αγαπημένο σας πρόσωπο, με ταπεινώσεις, φασαρίες και οικογενειακά προβλήματα. Αν ακούσετε γκάρισμα γαϊδάρου, θα πάρετε κακές ειδήσεις.

Υγεία: Αν ονειρευτείτε μαύρο γάιδαρο, προσέξτε γιατί κινδυνεύετε.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε ανοιχτόχρωμο γάιδαρο να περιμένετε κέρδη και επαγγελματική πρόοδο, με αργά αλλά σταθερά βήματα. Το ίδιο ισχύει αν δείτε πως είστε καβάλα σε κάποιο γάιδαρο, Αν δείτε πως είναι φορτωμένος με εμπορεύματα, θα δυσκολευτείτε αλλά θα επιτύχετε. Αν ονειρευτείτε πως σας κλωτσάει, χρειάζεται περισσότερη επαγγελματική αποφασιστικότητα. Αν ακούσετε γκάρισμα γαϊδάρου στον ύπνο σας, θα κληρονομήσετε κάποιο μεγάλο ποσό. Αν δείτε πως σκοτώνετε γάιδαρο, θα αδικηθείτε στη δουλειά σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 12479 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:


Ευρετήριο Γ

Σελίδα 1Γάγγραινα έως Γιος

Σελίδα 2Γκαζόν έως Γωνία

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Γάιδαρος

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.