Ονειροκριτης Βουνό, όνειρο Βουνό

Βουνό

(15 ψήφοι)

Το βουνό στο όνειρο συμβολίζει το σκοπό που έχετε στη ζωή σας.

Αισθηματικά: Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανεβαίνετε σε κάποιο βουνό, πράσινο με βλάστηση, πουλιά, ζώα και ήλιο, σημαίνει πως βαδίζετε σωστά και θα ευτυχήσετε με το πρόσωπο που αγαπάτε, ειδικά αν ανεβαίνετε ξεκούραστα και φτάνετε στην κορυφή. Αν κατεβαίνετε το βουνό και περνάτε από μέρη ξερά, άγρια και απότομα, θα έχετε προβλήματα με τη σχέση σας ή το γάμο σας. Τα χιόνια στο βουνό σημαίνουν επίσης προβλήματα στα ερωτικά σας θέματα.

Υγεία: Συμβαδίζει με το όνειρο. Αν κατεβαίνετε χρειάζεται περισσότερη προσοχή.

Επαγγελματικά: Αν ονειρευτείτε πως ανεβαίνετε σε βουνό που είναι κατάφυτο και ζωντανό, όλα θα πάνε καλά και θα επιτύχετε στα επαγγελματικά σας σχέδια. Αν υπάρχουν σύννεφα, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Θα συναντήσετε εμπόδια από ανταγωνιστές και συναδέλφους σας. Το ξερό τοπίο ή το απόκρημνο βουνό, σημαίνει επίσης δυσκολίες. Μια κατάβαση επίσης προμηνύει εμπόδια.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 13999 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Β

Σελίδα 1Βάγια έως Βλέφαρα

Σελίδα 2Βόας έως Βωμός (Αγία Τράπεζα)

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Βουνό

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.