Ονειροκριτης Βασιλιάς, όνειρο Βασιλιάς

Βασιλιάς

(4 ψήφοι)

Εάν ονειρευτείτε τον Βασιλιά ή την Βασίλισσα να περνούν μεγαλειωδώς είναι πολύ καλό το όνειρο. Δείχνει ότι θα έχετε ευτυχία στον ερωτικό τομέα. Αν υποκλίνεστε μπροστά τους τότε το αγαπημένο σας πρόσωπο σας καταπιέζει. Για τους ανύπαντρους ο Βασιλιάς σημαίνει γρήγορο γάμο και καλή οικογενειακή ζωή. Για άλλους μπορεί να σημαίνει και στενοχώρια. Γενικά είναι διφορούμενο το όνειρο αυτό.

Στον εργασιακό χώρο για άλλους σημαίνει επαγγελματική άνοδο, και για άλλους οικονομικές δυσκολίες. Δείχνετε επιφύλαξη με τους συνεργάτες σας και μην φτάνετε στα άκρα, για να αποφύγετε τυχόν δικαστικούς αγώνες.

Η υγεία προμηνύετε καλή.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 5930 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Β

Σελίδα 1Βάγια έως Βλέφαρα

Σελίδα 2Βόας έως Βωμός (Αγία Τράπεζα)

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Βασιλιάς

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.