Ονειροκριτης Βαγόνι, όνειρο Βαγόνι

Βαγόνι

(5 ψήφοι)

Το βαγόνι είναι καλό ονειρικό σύμβολο αν και η ονειρική ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη.

 Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε σε κάποιο βαγόνι τραίνου και ταξιδεύετε άνετα και ομαλά, τότε όλα θα πάνε καλά στην ζωή σας. Δείξτε προσοχή όμως αν δείτε το βαγόνι να εκτροχιάζετε ή να καίγετε γιατί θα περάσετε στενοχώρια και πίκρα.

Στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές αν δείτε βαγόνι τρένου, εκτός και δείτε το τρένο ακυβέρνητο οπότε να περιμένετε πολλά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης την ερμηνεία για Σιδηρόδρομος - Τρένο.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 5033 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

1 σχόλιο

  • Παναγιώτα 21 Ιουνίου 2012 Γράφτηκε από Παναγιώτα

    :sleep: Ονειρεύτηκα ότι ήμουνα μέσα στο τρένο με έναν πολύ καλό μου φίλο. Σε μία στάση που έκανε το τρένο του είπα να κατεβούμε. Αυτός δε με άκουσε και εγώ κατέβηκα. Όταν κατέβηκα κοίταξα μέσα και τότε γύρισε και με είδε και μου είπε "Κάτσε, έρχομαι κι εγώ". Δε πρόλαβε όμως και το τρένο ξεκίνησε. Εγώ στενοχωρήθηκα και άρχισα να τρέχω κοιτάζοντάς τον και να του λέω "Πήδα, προλαβαίνεις". Και ευτυχώς πρόλαβε και πήδηξε έξω.
    Τα συναισθήματα της στενοχώριας, του άγχους και έπειτα της ανακούφισης κατά τη διάρκεια του ονείρου ήταν έντονα και γι' αυτό σας το περιγράφω γιατί θα ήθελα την ερμηνεία του. Σημαίνει κάτι; :?:
    Ευχαριστώ.

    Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Β

Σελίδα 1Βάγια έως Βλέφαρα

Σελίδα 2Βόας έως Βωμός (Αγία Τράπεζα)

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Βαγόνι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.