Ονειροκριτης Βάρκα, όνειρο Βάρκα

Βάρκα

(14 ψήφοι)

Εάν ονειρευτείτε ότι ταξιδεύετε με βάρκα σε γαλήνια θάλασσα, θα απολαύσετε ευτυχία στην ερωτική σας ζωή. Αν δείτε ότι συναναστρέφεστε με ανθρώπους της θάλασσας, θα δεχτείτε προτάσεις γάμου, και θα είναι μεγάλη η τύχη για εσάς. Εάν δείτε πως δένετε βάρκα στη στεριά τότε θα περάσετε μεγάλη απογοήτευση.

Στον επαγγελματικό χώρο, εάν δείτε πως είστε μέσα σε βάρκα και πλέετε ήρεμα θα έχετε επαγγελματική άνοδο.Εάν δείτε ότι τραβάτε κουπί, θα δυσκολευτείτε να πετύχετε αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε. Προσοχή εάν δείτε λοτι η βάρκα βουλιάζει θα έχετε οικονομικά προβλήματα.

Η υγεία σας κινδυνεύει εάν δείτε βαρκάρη στον ύπνο σας.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 8296 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Β

Σελίδα 1Βάγια έως Βλέφαρα

Σελίδα 2Βόας έως Βωμός (Αγία Τράπεζα)

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Βάρκα

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.