Ονειροκριτης Ασήμι, όνειρο Ασήμι

Ασήμι

(5 ψήφοι)

Δεν είναι πολύ καλό το όνειρό σας. Προσέξτε!

Αισθηματικά: Είστε επιπόλαιοι και αυτό, έχει συνέπειες στις σχέσεις σας. Προσέξτε τα λόγια σας και τη συμπεριφορά σας. Αν ονειρευτείτε ασημένια σκεύη να περιμένετε στενοχώριες και λύπες, Αν βρήκατε ασήμι στο όνειρο, θα μάθετε κάτι που θα σας στενοχωρήσει. Αν γυαλίζετε ασημικά, θα λυπηθείτε με κάποιον δικό σας.

Υγεία: Πρέπει να προσέχετε τις καταχρήσεις, γιατί θα αρρωστήσετε σοβαρά.

Επαγγελματικά: Τα ασημικά στο όνειρό σας σημαίνουν δικαστήρια για κάποιες υποθέσεις σας. Σημαίνουν επίσης πως είστε φιλοχρήματα άτομα. Θα πάτε όμως πολύ καλά στα επαγγελματικά σας, αρκεί να βρίσκετε πάντα το δρόμο της διπλωματίας για τα προβλήματα που παρουσιάζονται.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 4145 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Ασήμι

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.