Ονειροκριτης Αντιλόπη, όνειρο Αντιλόπη

Αντιλόπη

(1 Ψήφος)

Η αντιλόπη είναι σύμβολο της ευτυχίας.

Αισθηματικά: Η αντιλόπη στο όνειρό σας σημαίνει ερωτικό πάθος. Ετοιμαστείτε για θυελλώδη σχέση. Αν η αντιλόπη είναι καλά, ζωηρή και ελεύθερη στο δάσος όλα θα πάνε καλά και θα ευτυχήσετε. Αν δείτε πως η αντιλόπη παθαίνει κάτι, πως είναι φυλακισμένη ή τραυματισμένη, να ξέρετε πως αυτή η θυελλώδης σχέση θα είναι η καταστροφή σας.

Υγεία: Το όνειρο δεν είναι προμήνυμα για θέματα υγείας.

Επαγγελματικά: Αν η αντιλόπη του ονείρου σας είναι ζωηρή και υγιής, όλα θα πάνε καλά στην εργασία σας, μετά από σκληρή δουλειά βέβαια. Προσέξτε όμως τις επαγγελματικές σας κινήσεις, αν η αντιλόπη στο όνειρό σας είναι άρρωστη, φυλακισμένη ή άπιαστη από εσάς.


Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Submit to FacebookSubmit to Twitter
Διαβάστηκε 2122 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι στα πεδία που σημαίνονται με (*) έχετε εισάγει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε Ελληνικούς χαρακτήρες στην καταχώριση του ονείρου - σχολίου. Όλα τα όνειρα - σχόλια δημοσιεύονται την επομένη μέρα της αποστολής (το αργότερο).Ευρετήριο Α

Σελίδα 1Αβάπτιστος έως Αετός

Σελίδα 2Αηδόνι έως Αμέθυστος

Σελίδα 3Αμερική έως Ανησυχία-Αγχος

Σελίδα 4Άνθη έως Απώλεια

Σελίδα 5Αράχνη έως Αφοσίωση

Σελίδα 6Αφρόγαλα έως Αψίδα

Ονειροπαγίδα. Στείλτε μας το δικό σας όνειρο σχόλιο. Ονειροκριτης Αντιλόπη

Ανακοίνωση

Χρησιμοποιήστε τις ερμηνείες που σας παρέχει ο ονειροκριτης μας συνετά. Σε καμιά περίπτωση μη θεωρήσετε τις ερμηνείες αυτές (θετικές ή αρνητικές) ως μη δεχόμενες αμφισβήτηση και αναπόφευκτες.